0

Ssangyong konkurs, nybilgaranti

spurt 2020-12-21 13:42:53 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Kjøpte nylig en 1 år gammel Ssangyong Rexton med 4 års nybilgaranti gjenstående. Strålende fornøyd med bilen. I dag ser jeg at Ssangyong står i fare for å gå konkurs, og da lurer jeg veldig på hva som kan skje med nybilgarantien om Ssangyong ikke reddes og slås konkurs. Hvilke rettigheter har jeg? Når SAAB i sin tid gikk konkurs hevdet de at nybilgarantien ikke lenger var gjeldende.

Mvh Stian

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-21 15:52:56 +0100

Vel,nå er jo ikke SammyYoung konkurs riktig ennå, og skulle så skje, er det ingen fasit som sier at det eller det skjer med verken nybilgaranti eller tilgangen på deler og verkstedstjenester. For din del vil det i stor grad av den norske importøren. Om den norske importøren plutselig er en saga blott, og din forhandler ryker i samme smellen, ja da kan det gjør vondt! Men gitt at den norske importøren fremdeles driver videre, gjerne med andre merker under samme paraply, gjerne også gjennom samme forhandlernett, kan det å i likaste laget.

I det hele tatt: dett er ikke noe du kan påvirke verken på en ene eller andre måten. Ta sorgene når og om de kommer, halvparten kommer aldri, det kan gå i likaste laget! Husk også at SsangYoung ikke er SAAB, ei heller eiet av en unevnellig amerikansk aktør som nok allerede dengang var på vei ut av Europa. Ei heller er Syd-Korea bundet opp av ESA-regler....du skal ikke se bort fra at det vil komme statlig støtte inn i bildet her...det er tross alt en tid der flere nasjoner er i en situasjon der ordet "redningspakker" er på bordet hos poltikerne praktisk talt daglig. Det kan fort gå bra. Lykke til med en ellers god og konservativ bil av beste sort!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger