0

Brukt kjøreskolebil

spurt 2021-01-06 17:38:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har tenkt på å kjøpe en brukt kjøreskole bil, Audi A3 med rundt 200 000 km på telleren. Fulgt jevnlig service å ikke noe tull. Noe å satse på eller ikke?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-06 18:21:49 +0200

updated 2021-01-07 19:59:08 +0200

Hei Du kan selvfølgelig være heldig men ville trolig avstått, skulle kjøpe en brukt Bmw kjøreskolebil til datteren min men reiste derifra uten bil. Var generelt ikke spesielt godt tatt vare på og bar preg av som vanlig med bruktbiler der ute at den hadde hatt mange sjøfører og forskjellige kjøreskole lærere som disponerte samme bil og ble da ikke noen personlig eierskap til den og resultetet ble deretter. Er det i jungelen der ute en kjøreskolelærer som har hatt ansvar for den hele tiden og kanskje til og med har hatt interesse for bil og oppfølging kan den kan det være en riktig så bra bil men så var det det med å finne den da.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-01-07 15:18:57 +0200

Kloke ord fra Kamerat K som vanlig, kjøp heller en ex-taxi eller ex-selger-bil om du leter etter mest mulig ny bil for begrenset budsjett. Det er jo der fordelene med en bil med "høy" kilometerstand ligger, det gjør noe med prisen i et marked der altfor mange får panikk når bilen har passert 100' og garantien går ut :-) For min del mener jeg ærlig og oppriktig at en god bil bare blir bedre og bedre når man passerer 300.000, og snakker vi ex-taxi med mye langkjøring og få sjåffører? En halv mille er typisk kilometerstand når bilene går videre til neste lykkelige eier. Husk bare en ting: NAF-sjekk eller en godt utarbeidet tilstandsrapport er alfa og omega....FØR kjøp!

Og blir dette for meget av det gode? Det finnes proffesjonelle brukere som avhender bilene sine etter skarve 200.000 også....men unngå kjøreskolebiler....det er mye blanda drops bak rattet der! Det gjør MYE med bilens faktiske stand, det gjør MYE med slitasje over hele gullrekka! Det eneste som er verre er typiske Oslo-biler som ruller i saltsørpa i indre bydeler og kun opplever småkjøring!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger