0

Knirk fra foringer - ingen feil iflg. forhandler

spurt 2021-01-20 11:19:27 +0100

Hei, Har en Superb fra 2018 som knirker når det er kaldt ute. Dette skjedde første gang vinteren 2019/20, var da først inne for oppsmøring, da dette ikke hjalp ble foringene skiftet. Vinteren 20/21 kom lyden tilbake. Smøring hjalp heller ikke denne gangen, så nok en gang ble det utskiftning av foringene. Forhandleren mener imidlertid dette ikke er en garantisak og at jeg må regne med at dette kommer tilbake neste vinter.

I følge Møller er det ingen feil med bilen, men noe man må regne med til tross for at fettet som brukes til å smøre foringene skal tåle -30 grader, så blir de effektive kuldegradene ved kjøring rundt 0 grader tilsvarende -30. For meg høres dette ut som dårlige unnskyldninger og svak kundeservice.

Jeg lurer derfor på om dette er noe man bør bør akseptere, og må kunne forvente av en 2,5 år gammel bil. Eller om Møller bare kommer med tomme påstander..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-20 17:28:08 +0100

Hei Vel først og fremst kan man jo da lure på om det er foringene som lager lyd eller om de i det hele tatt har byttet de som de sier.. Foringer er vulket fast på begge sider av en hylse på ene siden og en stålkappe på andre siden og er tillaget slik at det foruten ved ekstreme belastninger ikke skal oppstå kontakt med sidevegger som er det eneste som kan gi knirkelyd. Ulyd kan oppstå hvis det er feilproduksjon eller at vulkingen slipper men da dine er byttet kort tid etter hverandre er nok ikke det tilfelle her. Noen ganger må man gi seg og hevder de at alt er ok og at det ikke er noen feil så må du nok akseptere dette ellers blir det lett at du kaster bort din egen og andres tid. Vi er desuten alle forskjellige og andre eiere hadde kanskje ikke engang tenkt på at det var et problem som måtte umdersøkes. Bmw eiere lever med dette hver dag da jeg enda ikke har hørt om en som ikke knirker litt i bakstillingen

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger