TV 2 Play
Min konto
0

Land Cruiser 150 2010 med overhalt motor

spurt 2021-01-28 13:15:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg ser mot å endelig kunne få kjøpt en LC150 2010 modell. Den jeg ser mot at gått 226k men selve motoren fikk haveri ved 200k og mått byttes. Toyota selve opprettet en avtale om en ny overhalt motor fra et Nederlandsk firma kalt MRT Engines. I følge Toyota verkstedet så skal denne motoren kunne regnes som ny. Denne bilen prises til rett over 300k.

Jeg lurer på om det er sikkert med å kjøpe en bil som har en slik "ny" motor? Andre spørsmålet er om denne prisen er fornuftig i forhold til informasjonen som er oppgitt. Kan her legge til at bilen er bruktimportert men har egentligen alt utenom luftfjæring (som jeg ikke ønsker).

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-28 14:50:13 +0200

Prisen ligger jo i samme leie som andre mer eller mindre tilsvarende bilerpå finn, regner med at bilen også er registert som personbil og går på grønne skilt. Freske priser på Landcruiser ålright, men det skal koste litt å være kar. Gitt at det OGSÅ foreligger en godt gjennomarbeidet tilstandsrapport, subisidært en NAF-test, ville jeg ikke vært redd for å kjøpe denne bilen, en "ny" motor hjelper jo veldig godt her!

Ellers tenker jeg at kjørelengden er noe lav, jeg ville tatt en ekstra kikk på service- og verkstedshistorikk her, gjerne også eierhistorikk, det er ikke mer komplisert å endre kilometertelleren på en LC enn på andre biler. Når vi snakker om en relativt dyr bil og bruktimport, vil det kunne være en stor fristelse for "noen" med en aldri så liten justering her. Ikke for det, en LC er en solid bil som bærer noen hundre tusen godt, men pris og kjørelengde er jo noe som henger sammen, mye greiere å sjekke slike ting FØR man undertegner kontrakten enn etterpå! Jeg ville nok også vært litt opptatt av å få en form for dokumentasjon ifht motorbyttet, gjerne også en skrifltig garanti på motoren. Det gir jo litt trygghet man ellers ikke har! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar