0

innbytte av bmv x3

spurt 2021-01-30 21:59:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Eg har ein bmv x3 2007 mod kmt 220 000, som eg var på eu kontroll nå nettopp. Bilen blei godkjent ved å skifte noen få slitedeler. Eg tenkte å bytte i ein nyere utgave x3 med lavare kmst nå..Dei fleste forhandlerene vil gje rundt kr 45000 for den i innbytte ved kjøp av ein nyare x3. Kva anbefaler du , skal eg slå til å bytte bil nå som den er nettopp eu godkjent , eller skal eg slite med den ei stund til ,?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-31 07:32:00 +0200

Hei Noen ganger er det ikke nødvendig med masse fornufts argumenter så bare at jeg har lyst til å bytte bil til noe nyere holder i massevis. Når man skal vurdere bilbytte på fornufts nivå blir det masse økonomiske vurderinger som skal taes hensyn til og flere energikrevende runder med kona. At man har lyst til å følge med utviklingen og oppgradere ligger nok litt i vår natur litt som at vi trolig ikke går rundt med den første mobiltelefonen som vi hadde lenger fordi vi ønsket å oppgradere oss. At du får 45000 kr i innbytte er sikkert ikke det du ønsket men svelger man hardt et par ganger og ikke ser seg tilbake så går som regel det greit etterhvert. Snur man på det så er det ingenting som tilsier at at du ikke kan ha bil i flere år til med den du har og som Norulf her på forumet sier så er det først etter 200000 km at bilen begynner å bli bra og han vet hva han snakker om da de fleste av hans biler har rullet halvmillionen, men når det er sagt så kommer man jo alltid et skritt nærmere der man må gi opp kampen. Jeg ønsker ikke å gi råd den ene eller andre veien men heller sette,igang tankene om hva som må vurderes men har,man økonomi så hvorfor ikke bytte?

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger