0

Erfaringer med Mazda CX-5

spurt 2021-02-08 15:38:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei

Lurer på om noen har erfaringer med Mazda cx-5 2013-2016 modeller gått ca. 130 + ? Bra kjøp? ting man burde passe på? hvordan er girkassene? burde man gå for automat eller manuell?

Mvh Erik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-08 16:30:01 +0100

updated 2021-02-08 16:30:20 +0100

Hei Erik Kjør til med full pakke med automat og alt utstyr Otimum du får de med diesel og bensin. Ja de tidligste modelene hadde problem med kamaksler som førte til havari på motor, et annet problem var lekkasje i en dyse tettning som førte til at oljen kokset og ble som grøt med påfølgende motorhavari. Mazda var raskt ute og fikset problemene men fra 2013 kan det fremdeles være en blanding av motorer med og uten problemer. Kjøper de en 2014 er du sikker på at det meste var løst av problemer men du skal se etter følgende. Bakluke dempere kan være slitene og luken lukker seg igjen men byttes lettvint, sidespeilene tæres lett opp innvendig og fører til striper av tæret aluminium striper nedover dørene rett under speilene og kan klappe inn tregt, frontrute kan ha sprekker, taket kan ha flekkvis galvslipp og er ikke steinsprut hvis selger prøver å fortelle dette, ellers kan skinnet på ratt og i førersete vise tegn på slitasje, på rattet ses det lett at det blir grått mens i setet kan det bli små sprekker ikke så viktig men sier litt om bruken.

Ja det var det så er en god bil, jeg har selv hatt en sånn og det er riktig så trivlige biler. Alle oljeskift må være fulgt og automat kassen bør ha oljeskift på la oss si 90000 km fordi om det ikke står i service programmet. Dekkene er også greit at er ok da det er en forholdsvis dyr dimensjon dette. Tilhenger feste er en selvfølgelighet da ettermontering er dyrt og komplisert.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger