0

Reklamasjonsgaranti

spurt 2021-02-09 10:58:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Kjøpte en Audi A3 2013 modell hos mobile Kokstad i Juni 2020. På søndag fikk jeg trøbbel med kraften på bilen. Den kunne ikke kjøre fortere enn 70 KMT og glød lampen lyste. Da stoppet jeg et sted, slo av motoren og på igjen. Alt var bra igjen. Men etter noen minutter samme problem oppsto. Etter å ha hørt med noen kjente folk, mener det at det dreier seg om diesel tennplugg problemer. Derfor lurte jeg på om dette inngår i reklamasjons garanti? Fordi bilen har ikke kjørt mye. Den var gått 76000km og nå er den på 84000km.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-09 11:48:11 +0200

Hei Nei er ikke glødeplugg problemer, hvis glødelampe lyser eller blinker umder kjøring er det feil med common rail systemet. For lavt trykk i common rail gir problem og motoren stopper eller får redusert kraft. Er det diesel dyse problemer skjer det samme. Du har enten problem med dyser eller at høytrykkspumpen ikke klarer å holde oppe trykket. Diesel filter er det første man må bytte for å luke ut dette problemet. Neste er da om dysene eller pumpen er skadet men aller helst må det leses av feilkoder her ellers blir det bare gjetting. Jeg ville absolutt tatt dette opp med Mobile da det slett ikke er umulig at du kan benytte deg av reklamasjonsretten her. Det eneste du selv må tenke på er at det ikke ved et uhell har blitt fylt bensin på bilen som kan ha skadet pumpen da sliter du nok med å få det dekket. Det er faktisk ganske vanlig og vanligere enn folk tror å fylle feil drivstoff etter at man har levert skrikende barn nummer 3 i barnehagen på en hektisk morgen uten å ha fått skvalpet ned den første kaffekoppen. Husk det trenger ikke engang være deg som har gjort det hvem som helst som har brukt bilen kan ha gjort feilen og må misstenkes.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger