0

Romslig familiebil

spurt 2021-03-14 16:12:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Vi er et par med et barn og enda et på vei. Vi er på utkikk etter en høy familiebil som er romslig og har god plass til både barn og barnevogn. Vi er begge veldig lange, samboeren har lang rygg og jeg har både lang rygg og lange ben, så god plass er viktig. Har du noen tips til en bil som passer til en familie som fortsatt driver å utvider flokken sin?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-14 23:17:15 +0100

Det sies ingen ting om budsjettet her...Ford S-Max hhv Ford Mondeo er biler med god plass og relativt greie priser i bruktmarkedet. Ellers er både Skoda Octavia og Superb gode valg, mye kommer imidlertid an på hva som menes med "veldig lange". Jeg er selv 1.85, for noen er det nok til at begrepet "veldig lang" kommer på tunga, mens det for andre dreier seg om 2 meter og oppover. Og er budsjettet romslig, se i retning av f.ex ny Skoda Kodiaq. Forøvrig er det en ting som gjelder: alltid grundig prøvekjøring før man treffer beslutninger, spesielt når kroppen er av en slik karakter at dere har spesielle krav! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger