TV 2 Play
Min konto
0

Eksplodert fronlykt, A3 Sportsback

spurt 2021-03-20 12:48:18 +0200

anonym bruker

Anonym

Kjøpte brukt Audi A3 i 2017,gått 80' nå. Reklamert, innen nybil garanti, på høyre panserfeste. Ble ikke tatt til ette hos Møller. Vært særdeles kaldt i år, samtidig som spylervæske må skiftes ofte. Hver gang panseret åpnes må jeg bruke xtra trykk(ofte flere ganger) for å få det til å sitte/lukkes. Problemet er: Trodde lyspæren i LED var røket, noe som skal holde lenger enn 80' km i utg.pkt. Det viste seg derimot at hele lykten hadde eksplodert inni. Verkstedet har ikke sett dette før. Totalkostnadnesten 14.000,- Pære og lykt. Bør jeg kontakte Møller med ref.til meldte panserfeste problem og forsikringsselskap? Og viktigst her: Er dette normalt, har du erfaring? Kan det j beskriver ha en teoretisk/-praktisk sammenheng, totalt sett? Panserfeste, xtra trykk og kulde. Jeg trenger veldig en uttalelse fra uavhengig part. 2014 modell, A3 Sportsback. Mvh Laila E Haukås 🇧🇻

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-20 18:24:30 +0200

Om du trenger en skriftlig uttalelse fra en uavhengig part, kontakt din lokale NAF test-stasjon. Om det er noe å hente hos Møller, er uvist, men du finner en grei oversikt over rettigheter og plikter HER: https://www.forbrukerradet.no/forside...

Bortsett fra nybilgarantien og tidligere reklamasjonsak på et problem som kan ha en påvirkning på det du oppleve i ettertid, har du jo også en reklamasjonsfrist på 5 år om bilen er kjøpt hos en bruktbilforhandler. Og nei, dette er ikke normalt, dette er ikke noe du må "regne med" kan skje. Som sagt...NAF...og ta det derfra. I ditt sted ville jeg nok også meldt meg lynsnart inn i NAF om du ikke allerede er medlem....og nei....du trenger IKKE mer enn medlemskap UTEN veihjelp, du har veihjelp som en del av kasko eller delkaskodekkningen på bilen din.

The Bottom Line er at dette er noe som burde kunne løses gjennom en forhåpentligvis positiv dialog med selger, eventuelt Møller sentralt gitt at NAF tenker i samme retning som meg: om du må hoppe på panseret for at det skal gå i lås, skaper det vibrasjon...det er dårlig karma for alt som har med pærer og lykteinnsatser å gjøre. Kulda? Skal ikke ha betydning. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar