0

Valg av eldre eller nyere bil. Kvalitet vs kjøreglede,pris

spurt 2021-03-22 10:58:18 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg vurderer å bytte inn en ny sportslig BMW 330e til noe mer brukervennlig, samt litt rimeligere. Målet er å finne ok kvalitet med kjøreglede og litt fornuft med rommelig plass til ca 150-300k. Jeg har merket meg at du ofte trekker frem Porsche Cayenne som et greit bruktbil kjøp. Denne er naturligvis interesann da den byr på både kjøreglede samt plass, men hvor risikabelt er det å eie en eldre slik for rundt 300k?

Lexus RX400h/450h er og aktuell, mye pga kvalitet, men scorer dessverre ikke helt sportslighet. Samt Volvo XC60 D5, BMW X3/5 serie fra 2012-2016 med bensin motor, da jeg synes BMW er bedre på bensin motorer på denne tiden.

Har du noen tips å komme med angående desse modellene, evt tips til andre bilder som kan være interesanne?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-22 11:55:30 +0100

Heisann! Billig Cayenne mener jeg kan være et litt uforutsigbart bilkjøp, som kan bli alt mellom himmel og helvete. Bilene er generelt kostbare å bruke og å eie. Har handler det virkelig om å lete opp «riktig» eksemplar.

I motsatt ende finner vi Lexus. Den er den tryggeste å kjøpe, men som du selv er inne på – ikke den mest spennende bilen å kjøre. Her må man gjøre noen verdivalg. XC60 er greie og sikre biler med høy komfort, men heller ikke de veldig spenstige å kjøre. Med tanke på kjøreglede er nok BMW SUV-ene et bedre valg.

Gå i så fall for den litt mindre og billigere X3. Jeg mener generelt at den gir mer bil fir pengene enn en X5 om du ikke har behov for den ekstra plassen. Jeg mener det er den som peker seg ut blant de du nevner som bor på både en dose luksus, komfort og ikke minst de mest sporty kjøreegenskapene.

Er ikke de sporty egenskapene så viktige mener jeg er Lexus og Volvo er de beste kjøpene. Som sagt: Du må gjøre noen valg på hva du vil prioritere.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger