0

Hva er mine rettigheter?

spurt 2021-07-13 07:58:12 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.

Jeg har blitt rammet av den kjente kampanjen til Hyundai der de skal bytte batteri på Hyundai Kona pga. brannfare.

I dag har jeg fått brev på at forventet tid (med forbehold) for batteri bytte er uke 38 i 2022 (Altså over 1 år fram i tid) Siden vi har blitt bedt av Hyundai om å lade til maks 90% vil Hyundai tilby kompensasjon i form av konto beløp på et Charge my Hyundai.

Det jeg lurer på, har jeg krav på noe annet form av kompensasjon? Jeg har tross alt betalt for et produkt med mangel.

Håper du tar deg tid til å svare på dette.

På forhånd takk.

Ha en fin dag.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-13 10:00:56 +0100

Jeg kjørte elektrisk Kona i 18 mnd, fram til at Mercedes kom med EQA. Kona er en fenomenal bil som jeg solgte til nær familie. Ved salg var vi allerede kjent med batterkampanjen. Vi vurderte at nytt batteri om ett år, når bilen da blir 2,5 år, kun er positivt..

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-13 13:49:55 +0100

Vet ikke om du har flere rettigheter her da Hyundai tibyr et beløp på konto. Uansett er det nok de som har disse bilene som må stå sammen eventuellt da man er sterkere sammen. Har de tilbydd kompensasjon så er det jo trolig for ulempene dette medfører og som da de selv mener er en grei løsning, er man ikke fornøyd må man nesten kontakte Importør om det finnes alternativer her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-13 15:13:25 +0100

Tja, noe kynisk sett, her sørger jo importøren for å rette opp i manglene og konsekvensene i ventetiden på en særdeles ryddig og god måte. Ja, litt ventetid, men so what - bilen fungerer greit i mellomtiden, og når man får skiftet det som i realiteten er en dyr "slitedel" (alt som forbrukes er pr definsijon en slitedel) etter et par år, ja da kan man egentlig le hele veien til banken! Det er overveiende sannsynlig at dette forlenger den økonomiske levetiden på bilen din med flere år, om du velger å eie den til den er spiker-moden, ja da får du faktisk et par år ekstra - helt gratis!

Jeg tenker også at Hyundai mener det er forsvarlig å kjøre videre i dette tidsrommet, da kan man velge å stole på dem - eller selge bilen videre. Om jeg først hadde skaffet meg en Kona, ville jeg valgt det første - et par års "batterislitasje" er faktisk en betydelig "merverdi"! Ja, det vil utgjøre mest om du selv beholder bilen og bruker den opp, men det representerer også en tilsvarende verdi for neste eier....dog vil nok bilen bli enklere å selge...men du kan ikke kreve si 50.000 mer for bilen fordi batteripakka er bytta...det ligger i sakens natur. Lykke til med en grei og fornuftig elbil!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-13 17:17:09 +0100

Er nok riktig som Mr N Wolf nevner bilen er jo ikke mere verdt om Huyndai har byttet en potensielt farlig brannbombe her joda det kan få nye eiere til å tenke ja så fint det er jo da gjort på bilen jeg vil kjøpe men å tenke øking i pris er nok for drømmere da den skulle jo ikke hatt problemet i utgangs punktet.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-07-13 07:58:12 +0100

Sett: 766 ganger

Sist oppdatert: Jul 13 '21

Antall visninger