0

Lurer litt på en brukt captiva.kan du si litt om kvaliteten på disse bilene, hva en bør se etter, holdbarhet ( hvilken kjørelengde som forventes før p

spurt 2010-05-09 20:25:13 +0100

Hei!Lurer litt på en brukt Captiva.Kan du si litt om kvaliteten på disse bilene, hva en bør se etter, holdbarhet ( Hvilken kjørelengde som forventes før problemene oppstår.)Pris på bilene ihht til årsmodell og km.Verkstedkostnader.Hvilken girkasse som er å foretrekke; Manuell, automat, automat/ tiptronic.Ellers alt av relevant informasjon.MvhGeir Rønneberg

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-08-12 01:14:09 +0100

Vi har en Captiva som nå er 3,5 år gammel, passert 100 000 km nå. Det har vært og en bra bil for oss - aktiv famiilie med 2 voksne og 2 barn i tenårene, hytte på fjellet og noen ganger lyst til å kjøre til Frankrike.

Jeg kan ikke svare på alle spørsmålene dine, men vil fremheve følgende positive ting med Captivaen: Ingen driftsproblemer så langt, den går som en klokke. God plass. Lett å slå ned setene til romslig varebil eller ta dem opp på et blunk til 7-seter. Smak og behag - men vi synes den er pen, ligner litt på lexusen i formene. Det er brede seter med fast stopping, du sitter høyt og med flott overblikk. Bilen oppleves som stor, men er likevel av de mindre SUVene.

På minussiden: Den ikke helt gjerrig på dieselen, tar 1,0 liter på mila i blandet kjøring. Firehjulsdriften styres automatisk, så du kan ikke koble inn og ut. Vi har manuell kasse og det er helt greit, kan ikke uttale meg om automat. Vi har måttet flikke på et par rustflekker på bakluka, litt spent på videre utvikling der.

Bruktbilverdi og andre spørsmål: Her har jeg ingen info - sikkert andre som kan svare

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger