0

Vurderer for tiden bilskifte til chevrolet captiva, da familien blir større og bostedet krever 4wd. det er lite publiserte erfaringer fra folk om bile

spurt 2012-07-11 14:12:38 +0100

Hei Benny!

Vurderer for tiden bilskifte til Chevrolet Captiva, da familien blir større og bostedet krever 4wd. Det er lite publiserte erfaringer fra folk om bilen, sett bort ifra tester når den var ny etc. Det jeg lurer på er driftsikkerhet mtp at bilen er bygget av Daewoo og om det er dyre deler ved evt. problemer. Har fått med meg at Opel Antara er bygget fra samme base, er det et like godt alternativ? Slik jeg ser det, er Captiva unik når det gjelder pris på SUV i denne størrelse. Dog ligger det i bakhodet at man får det man betaler for. Så, tilbake til spørsmålet : Er det virkelig verdt det?

Takk for din hjelp :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-07-11 19:21:10 +0100

Forskjellen mellom Captiva og Antara er at C. er ofte levert som sju-seter, mens Antara bare leveres som fem - seter og i tillegg så er Anteraen en mer påkostet utgave. Pris på deler er som alltid av den hyggelige delen når det gjelder Opel. Kjenner flere som har både Captiva og Antara og alle har mange god ord om disse bilene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger