0

Ny batteri teknologi el bil

spurt 2021-10-07 12:07:12 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Er det riktig at det kommer ny batteri teknologi om et par år. Hva er det nye? William Jenssen Will.sol@online.no 905 29 682

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-07 16:54:06 +0100

updated 2021-10-08 07:40:55 +0100

Det eneste som er sikkert er at det forskes hard på dette og vi vet nok ikke så mye om det enda og ingen har vel enda funnet veien til the wholy gral enda. Silisium/Carbon anode hybrid batterier ligger nok i støpeskjeen og sikkert mange andre løsninger men som trolig holdes tett til brystet og ikke sprees rundt på forumer men helst foregår i strengt avgrensede miljøer og med rimelig høy grad av sikkerhet ang lekkasje av informasjon. At stråling fra verdensrommet også kan være en fremtidig kilde til nesten en uendelig mengde og u utømmelig resurs forskes også på men vi må vite hvordan og også hvordan vi får komtroll på disse resursene, dess dyrere strøm dess større vilje for å forske på alternativer. Ønsker William å få svar så er nok teknologi forumer der Ingeniører pleier å besøke et bedre valg enn spør Benny som mest er basert på hvermannsens daglidagse utfordringer med det å eie bil.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-08 14:56:58 +0100

Vår gode Kamerat Helmar tipset for en tid siden om en kinesisk fabrikant som har et batterikonsept som er vesentlig bedre på brannsikkerhet. Husker ikke i farta hvilken fabrikant, men dette batteriet er iallefall på vei inn i markedet i en av modellene fra denne fabrikanten. Når det gjelder mer banebrytende gjennombrudd, ser jeg ikke noe i min krystallkule, men om noen plukker opp dette raskere enn andre, er det Teknisk Ukeblad. Jeg ville fulgt med der. Ellers er min subjektive oppfatning at det nok vil ta mer enn et par år før det foreligger et slikt gjennombrudd, og derfra til storskalaproduksjon evil det ta minst like lang tid. Mye avhenger også av utviklingen i Kina, kfr at Kina seiler opp som et lokomotiv i såvel verdenøkonomien generelt som banebrytende forskning på ny teknologi spesielt. Når Kina nå - forøvrig sammen med EU, tildels også USA - enten står med begge beina oppi en situasjon med mangel på elektrisk kraft eller er på full fart inn i en skik situasjon - vil det uvegerlig ha konsekvenser også på dette området: ja, det vil kanhende gi sterkere satsning på å få frem ny batteriteknolig, samtidig vil det dempe produksjonskapasiteten.

Mao skjer det mye nå om dagen, og noe av det som skjer, vil kunne utgjøre en skikkelig bremsekloss. Vi venter i spenning!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger