TV 2 Play
Min konto
0

Batteri tappes ved parkering.

spurt 2022-07-20 12:23:21 +0200

Min CRV 2007 2.0 Bensin tapper seg for strøm når den står parkert. Etter 2 dager vil den ikke starte på grunn av for lav spenning. Dynamo er byttet uten at det har hjulpet. Kan det være noen andre strømtyver som er årsaken? Hvor starter man å lete?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-20 12:39:52 +0200

Vel batteri er alltid misstenk men det er kanskje også nytt?. Skal man se etter strømtyver så må man gjerne ha et tang ampermeter som kan måle dc ampere. Så blir det å nappe ut releer og sikringer til man ser senking i ampere trekket. Normalt skal man nok ikke ha mere enn 0,2 til 0,4 ampere strømtrekk etter at bilen har gått til ro etter fks et par minutter etter stopp. Ofte er det fks i tilhenger feste kontakter og i bakluken der det stadig virvler opp salt og fuktighet at det lettest oppstår men som sagt det kan i teorien være hvor som helst. Man må gå metodisk til verks og så finne forbrukere under fks en misstenkt sikring for å gå videre med feilsøkingen. En megger tester kan ofte finne en feil men brukes utelukkende på vekselstrøm med mye høyere spenning men ville parkert nesten enhver elektronisk krets da spenningen den sender ut ofte er 20000 volt.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-07-20 21:50:10 +0200

Knallgod beskrivelse for et struktuert feilsøk fra Kamerat Wizard her! Glem imidlertid dette med å å bruke en megger om du ikke er 300% sikker på hva du gjør, dette er en duppeditt som med letthet kan påføre deg mer skade enn nytte her! Et alminnelig godt mulitimeter i tillegg til nevnte amperemeter og grunnleggende kunnskap om hvordan du bruker disse er et godt utgangspunkt, dernest er det greit å ha kontroll med hva man fakitsk måler. Her kan et kretskjema være en fordel, men holder du tunga rett i munnen og skaffer deg klarhet i hvilken sikring som forsyner hva, er du på god vei. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar