0

bruktbil 4x4

spurt 2021-11-25 09:30:45 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, lure på om Ssangyong er et greit og polittelig bil. tenkte å ser på en 2012/13 modell 2,0ltr. cdri. siden jeg er på jakt etter en 4x4 bil i en prisklasse rundt 100.000 med fornunftig km så ser jeg at det ligger noe biler på finn. eller burde jeg holder meg under disse biler i forhold til kvalitet, rust og andre kjente problemer. Det ligger en 2013 modell med 131000 km og en 2012 med 99 000 km til salgs for så og si sammen pris. lurte også på Hyundai IX35 eller kia sportage men de er en del dyrer en de andre 2 bilene. Har jo hørt veldig mye positiv om Subaru men også her ligger prisen en god del høygere enn på de tidliger nemte bilene. siden jeg har en ganske bratt bakke opp til hytten og jeg noe ganger kjøre med henger så føler jeg vell at jeg burde ha minst 1,8 ltr diesel. er det muligens noe andre biler du kan anbefalle som jeg ikke har vudert? Hilsen Thomas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-25 20:03:46 +0200

Stay away men ikke fordi at det sikkert kan være en bil med kvaliteter som du etterspør men mest fordi det er et lite nisje merke for de spesielt inntreserte der tester og slikt ang holdbarhet og kjente problemer går under radaren til de fleste bladsmørere og test institusjoner rett og slett fordi den er for marginal og aldri kommer med i tester fordi som alltid det er de populære merker og modeller som oftest omtales. Du liker tydeligvis Koreanske biler da det er de du nevner så ja da velger du jo det men ikke se deg blind på pris i kjøpsøyeblikket da du lett blir sittende med svarteper når du omsider skal kvitte den. Ssangyoung har nok levert bedre og bedre modeller etterhvert som tiden har gått og kommer du opp i de modellene du snakker om altså 2012-2013 så er jeg ikke sikker på at du skal være redd for å gjøre et forsøk men som sagt marginale merker og modeller gir utfordringer på andre plan med dele tilgang, kunnskap hos verksteder og rett og slett kunnskapen med det som du nevner altså vanlige feil og mangler. Jeg hadde lett valgt en Subaru Outback fordi om prisen er noe høyere men for alldel velg en nyere enn 2012 da de hadde seriøse problemer med sin boxer diesel motor med veivaksel brudd over en lav sko, dette kunne ikke repareres og hele motoren måtte byttes med en hyggelig regning på minst 50-60000 kr så sier seg selv at her velger du klokt ved å kjøpe rett års modell.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-25 21:37:40 +0200

Trampeklapp for kloke ord fra Kamerat Wizard som vanlig, bare en ting å tilføye: Subaru har også hatt mykje morosamheter med automatkassene sine, og som vi vet, Subaru Norge er blant 10 på topp på lista over norske bilimportører som feier problemer under teppet og sjelden eller aldri tenker tanken på innkallinger eller for den sakens skyld, reparere ting på garanti. Dette medfører at det kan være mange biler der ute med medfødte feil, du bør mao være svært oppmerksom og insistere på NAF-test FØR du undertegner kjøpekontrakt på en hvilken som helst Subaru - og da spesielt biler med nevnte boxer-diesel....og/eller automatkasse! Ellers: lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger