TV 2 Play
Min konto
0

Fisker ocean

spurt 2022-01-11 22:39:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Hva tenker du om Fisker Ocean? Tenker på produksjon, service/ettermarked, kvalitet, ladenettverk og pris. Og evt gjønnomførigsevne (blir det masseproduksjon). Ser utvilsomt bra ut. Rekkevidden som er oppgitt ser også bra ut. Håper du tar deg tid til og svare, Benny🙂
Mvh Thomas Hansen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-12 10:46:46 +0200

Tja, de punktene du underes på, krever først og fremst massiv kapitalinnsprøyting i et selskap som nok sliter litt med å få investorene til å tro på visjoner og selskapets overlevelse. At selskapet har hen historikk som henleer tankene til den reneste fugl Føninx er så sin sak, men derfra til å i det hele tatt komme i gang med noe som minner om masseproduksjon, er høyt opp og langt frem. Det kan se så bra ut det bare vil, men til syvende og sist ender det med mageplask om investorene mister troen underveis. Noe kynisk sett, det skal mye til for å lykkes her. Men for all del: for deg som potensiell interessent kan du jo ta vare på tanken om at den som venter på noe godt, ikke alltid venter forgjeves! Ellers er google din beste venn, Fiskers nettsider i USA oppdateres jevnlig, likeså har man inngått avtaler med en potensiell skandinavisk distributør. Ikke lite bare det, men derfra til at det er noen mening i å si noe om det kundestøtteapparatet som ennå ikke har biler å selge, enn si kvaliteten på bilenen? Det er ovseleg langt, og der som ellers, den kloke venter til andre har gått opp stiene for oss - det er mao ikke spesielt smart å være "først" i køen når det finnes biler for salg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar