0

rexton w vannutskiller

spurt 2022-08-26 21:08:25 +0200

anonym bruker

Anonym

hei Benny jeg har en rexton w 2015 mod fikk opp en varsel lampe ang vannutskiller hor sitter den min bil

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-08-27 09:54:55 +0200

I min verden er "vannutskiller" og "dieselfilter" samme sak. Jeg tviler på at Rexton har behov for en Ole Brumm, med ja takk, begge deler, om det mot formoding skulle være en løsning med en ekstra duppeditt, vil den stå på samme "rekka". Med det mener jeg at et dieselfilter normalt sett befinner seg i motorrommet, på den ene siden kommer dieseltilførselen inn, på den andre siden går diesel videre. Verre er det ikke, og skulle det være en ekstra duppeditt, vil den henge på samme slangen liksom. Jeg vil imdlertid anta at det er dieselfitleret dette dreier seg om, og når du får et slikt varsel, ja da bør du skifte rimelig kjapt. Det er så enkelt som at et filter tettes gradvis. Når det er nesten fis tett, vil dieselpumpa fortsatt klare å trekke diesel gjennom, men undertrykket - kall det gjerne "suget" - vil derved også bli stort nok til å suge gjennom bittesmå vanndråper og annet snafs. Det er noe dritt - bokstavelig talt - å få i innsprøytingsystemet.

Om du ikke er en normalt oppegående garasjemekaniker og har gjort enkle arbeider på drivstofftilførelsen før, oppsøk et autorisert verksted og få dem til å skifte denne duppeditten, det er normalt sett en enkel jobb som man tar mens du venter, verken arbeid eller deler koster allverden. Lykke til, dette går nok greit skal du se!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2022-08-26 21:08:25 +0200

Sett: 80 ganger

Sist oppdatert: Aug 27 '22

Antall visninger