0

Lurt og vente?

spurt 2022-09-20 19:57:23 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei jeg har en Audi A3 sportsback 1800 tfsi quatro 2014.(2015) 180 hk. Målt forbruk langkjøring 0,64. Det synes jeg er bra,den har en flott automatkasse, Og er veldig sprek..Bilen er gått 64.500 km til nå. Tenker at mange er skeptiske til forbrenningsmotor. Tenker jeg ventet og se på innbytte til bensinprisene går ned,noe jeg tror vil skje..Med en sånn opplevelse av fraspark 0-100 på 6.7 sek er det en artig vil og ha. Mange ser eksosrør i lyskryssene.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-20 20:57:26 +0200

Vel, en gang i tiden kjørte jeg Hiroshima-knallert som blåste unna 0-100 på 3,1 sekund, gitt at jeg klarte å holde forhjulet sånn passe nede på asfalten og ikke fikk fikk ukontrollerte hjulspinn. Ja, om man var litt for hard på gassen skvat knallerten på bakhjulet i 180 og ba fadervår også, ikke for ingenting at den også fikk tilnavnet "Widowmaker". Skikkelig mannfolkgreie, og jeg tenker fortsatt at bil er daue greier. På den annen side sett: gitt at man kjører med vett er bil vesentlig tryggere, for ikke å snakke om at på et gitt punkt fikk d'rede politet bedre utstyr: både biler, samband og sogar helikoptere! For ikke å snakke om at trafikken er blitt mye, mye tettere! Det er mao forbundet med risisko for såvel alvorlg personskade på deg selv og andre, og førerkortet, det hopper av skrekk i lomma, når du viser frem eksosrøret ditt i lyskryssene! Poenget? Ro ned litt, så holder bilen og førerkortet litt lenger! For ikke å snakke om dette apsektet med trafikksikkerhet! I korthet: ta vare på deg selv, det er helt sikkert noen som er glad i deg!

Ellers er jo 180 hk mer enn nok til å holde følge med trafikken, selv om det ikke er spesielt høy ytelse i disse elbil-tider. Men hvem trenger vel mer? A3 er en fornuftig bil på alle vis, den skal Audi ha! Med såvidt over 60.000 km er det jo bare nye bilen, hvorfor selge bilen - om den ellers er problemfri og passer inn i hva du ønsker deg? Og nei, bensinprisene vil neppe gå ned til under 20 kroner igjen, dels fordi EU har skapt et kjempegap mellom tilbud og etterspørsel i markedet ved å rote det til med å blokkere import av russiske raffinerte oljeprodukter - du vet - jetfuel, diesel....og ikke minst....bensin! Man innbilte seg antagelig at det var "bare" å kjøpe dette annetsteds, men det er det faktisk IKKE! Og USA har i all sin iver etter å markere "America first" innført eksportforbud på....raffinerte oljeprodukter! Legg til at EU også vil blokkere import av russisk olje neste år....da har man heller ikke noe stort å putte inn i egne raffinerier! Skikkelig hyperintelligent spør du meg! Og relansen her - jo det er rettt og slett at gampet mellom tilbud og etterspørsel vil bli kjempestort! Og jo større etterspørsel, jo høyere utgangspris! Med norske avgifter på toppen kan det meget vel bli en skikkelig skrekkinnjagende opplevelse å besøke bensinstasjonen etterhvert!

Ja - med massiv energimangel vil naturlig nok også store deler av industrien stenge ned, med massearbeidsløshet til følge. Uavhengig av om vi snakker om 100.000 elle 500.000 arbeidsløse, det vil redusere etterspørselen - for all del! Men når det er en kjempestor mangel i utgangspunktet, ja da vil ikke redusert etterspørsel være nok til å drive prisene tilbake til si før-pandemien-nivå igjen. Men, noe kynisk sett, med en såvidt greit forbuk som 0,64 vil du - gitt at du ikke minster jobben eller noe ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger