0

Automatkasse hopper ut av gir.

spurt 2022-12-16 22:46:22 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, jeg kjøpte en Hyundai ix35 bensin i desember 2018 med automatgir, kjørt 100 000 km. Jeg har et problem med automatkassen. Det går ut på at når jeg kjører i D, så hopper den ut av gir av og til, motoren ruser opp, og når jeg slipper gassen og skal gi gass igjen så blir bilen normalt i gear igjen. Det skjer helst når jeg kjøer på en flat strekning, og på en tur på 7 mil, så kan det oppstå 2-3 ganger, og av og til ikke i det hele tatt. Dette har den hatt helt siden jeg kjøpte den, og i oktober 2019 sendte jeg mail til forhandler og spurte om hva det kunne være, men fikk aldri svar fra dem, (men jeg har heldigvis kopi av mailen jeg sendte). I begynnelsen av 2020 tok jeg igjen kontakt med dem og ble enig om å ta en flushing av kassen, og den fikk jeg for halv pris dvs. 2500 kr. Det ble ingen forandring på problemet etter flushingen, og det spesielle er at problemet ikke har forverret seg siden jeg kjøpte den i 2018 og kjørt ca 44000 km, så hva kan det være? Jeg har vært litt sløv med å stå på krava her, men tror du jeg har krav på reklamasjonsrett fortsatt? Vennlig hilsen Auba, Stavanger

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-12-19 22:35:16 +0100

Her kan man deserre ikke bare gjette seg til hva som er problemet og krever først at man leser seg opp og forstår virkemåten til kassen og så kjører en prøvetur gjerne med en feilkode avleser som kan vise live data på signaler fra kassen. Hyundai kan også ha tilgang på tilbakerapporterte feil fra kunder og tilbake kallelser ang samme kassen som kan være til hjelp ved feilsøking. Du skal ikke ha for store forhåpninger om at de stiller opp med eventuellt ny kasse da de helt sikkert til å hevde at garantien er gått ut. Dialog med verkstedet er nok ditt beste kort her men regn med at det koster.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger