0

Garanti bremseskiver

spurt 2023-02-22 08:53:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har en Mazda CX-5 2018-mod Var inne på service nå i januar og det ble påpekt at det må skiftes skiver og klosser foran og bak. Det ble skiftet skiver bak for ett år siden i forb med eu-kontroll, og det ble dekt på garanti. Bilen har nå gått ca 60.000km og garanti går ut 18.03.23 Skal skiver fortsatt dekkes av garanti? Det ble også påpekt "oljelekkasje øvre del motor" - da blir jeg skeptisk.. Er dette noe jeg bør få gjort noe med innen garantitiden?

mvh Tanja Hansen Kristiansund

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-02-22 09:05:35 +0100

Er bilen over 5 år gammel så nei ingen garanti foruten at de har byttet bremser nylig før garanti utløp og at det er en ren produksjon eller monterings feil. Vet ikke om Mazda har garanti på skiver da noen har det og andre ikke, bremseklosser har nok ingen forhandler garanti i 5 år og er en slite/ service del som byttes alt etter bruk. Lekkasje er alt etter øye som ser, renner oljen ned på garasje gulvet ditt så ja da skal du være skeptisk og få det utbedret mens er det ørlite svetting der man kan se litt olje så betyr det jo ikke allverdens så som du ser er det alvårlighetsgraden det kommer an på.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger