0

Tung styring. Ford Fiesta 1,0 140hk 2015

spurt 2023-05-11 19:54:35 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Min kjære har nylig kjøpt seg en Ford Fiesta 2015 1,0T 140hk Black edition Combi-Coupè,, etter mitt råd ! Eg syntes nemlig bilen er super, artig og sprek. Ho liker den og, men mener den er tung på rattet, slitsom.. og når eg tenker etter så er den det. Så spørsmålet er om det går an å trimme servoen på ein måte?
Går det med ny og kraftigere pumpe? eller større drivhjul?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-14 18:27:51 +0200

Nei, du kan ikke "trimme" en servo, det du kan gjøre er å få et verksted til å ta en enkel sjekk og avdekke om det er en form for feil med i bildet. Et merkeverksted vil også kunne gi deg et kvalifsiert råd ifht hva som evnt kan gjøres, å tukle med en servo er ikke noe du gjør selv der hjemme i garasjen sånn uten videre. Jeg tenker også at det å se på hva slags dekk og felger som sitter på bilen, ville stått høyt på min liste.....kan være noen smartinger som har satt på bilen det bredeste alternativet en gang i tiden....det gjør sitt....servo eller ikke servo.

Ellers - noe kynisk sett - vi som er litt opp i åra sparer mye penger på å slippe å gå på helsestudiio: vi har kjørt biler med muskelservo i ungdommen, det har gitt oss brede skuldre og biceps som er like store som det Julius nede i dyrehagen på sørlandet kan stille med. Poenget? Aldri så galt at det ikke er godt for noe! Undersøk ovenfornevnte og ta det derfra du, om det ikke er en løsning der, ta deg en kjøretur med din kjære og forsøk å kartlegge NÅR hun har dette problemet. Min lilla fru trengte f.ex en liten stund på å venne seg til å sørge for at bilen hadde "styrefart" når hun forsøkte å bevege rattet liksom. Ja, jeg er klar over at dette ikke er hele problemet, men det kan hjelpe litt - det også.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger