0

X3 30 xdrive 2011

spurt 2023-05-19 11:51:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Har vurdert en X3 3l xdrive fra 2011 m 258hk. 2l'ern har jo noen kjente ptoblemer, men har ikke funnet noe spes ang den m 3l. Bilen har kun rullet 148'km, og ser helt ny ut invendig. Rødt skinninteriør, elektriske stoler fram m minne, elektrisk bakluke, elektrisk hengerfeste etc.. Er det noen problemer jeg må bære ops på her?

Mvh Kåre

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-23 16:38:00 +0200

Vel, du kan lese deg opp på "kjente feil" til du ser stjerner, men til syvende og sist vil selv ikke en erfaren mekaniker kunne "sjekke" en bruktbil godt nok der ute på tunet hos selger. Dette er en bil med en god del år på veien, det er en premiumbil med alt hva dette innebærer av potensielle kostnader for neste eier - deg - og uansett hvor mange kiloemter den har rulla, hvor "ny" den måtte se ut - det som betyr noe til syvende og sist, er bilens faktiske stand. Du bør avtale en NAF-test med selger FØR du undertegner kjøpekontrakten, og ta det derfra. Dels fordi det er mye ryddigere å avtale utbedring av evnt feil og mangler før kjøpekontrakten er underskrevet, evnt passende prisavslag, dels fordi det gir deg et minimum av sikkerhet ifht å kjøpe en sekk full av katter. Og nei, "tilstandsrapport" hhv "nylig EU-kontroll" sier alt og ingenting om bilens faktiske stand....kjekt å ha....men ikke noe mer liksom. Nå er det gode grunner til at "premiumbiler" faller rimelig kjapt i pris, i ditt sted ville jeg nok heller lagt pengene i en mer "vanlig" bil, da får du nyere bil for samme budsjett med de fordeler dette innebærer.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger