0

IR bil verksted Oslo grorud

spurt 2023-05-30 18:42:45 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

Et viktig tema som kan belyses for alle bilholdere er hvordan verksteder finner på reprasjoner som ikke trengs eller villeder det frem. I denen saken var det særdeles spesielt fremgang må jeg si Ir bilverksted startet for noen år siden å annosnere tjenester til lavpris hos Letsdeal! Senere skulle det bli et forretningmodell til å systematrisk svindle folk, tenker jeg oprgansiert krimaniltet tilkall økokrim for stens vegvesen er kun ute etter små bakgårds verksteder ikke Bvaria, eller slike. Kunder vet ikke engang hva de betaler for.

Reklamasjon for villedet reperasjon og den tar jeg for alles del.

Timen var 14:30 , bilen ble tatt inn ca kl 15 og allerede 15:13 var bilen klar med å ha tatt 4-hjulskontroll med justering ifølge IR verksted Oslo. Under forklaring kommer det frem at det er foring i visse deler i forstilling som gjør at bilen ikke kan få 4-hjulskontroll og justering men likevel har verkstedet tatt til seg rette for betaling og legger om historie etter historie. Og de foringene i casterstag var tatt hele deler indre og ytre kun få mnd før , til nå der jeg slev byttet ut alle dleer i forstilling men måtte jo ha 4 hjulskontroll. Etter forstått har de vokst seg med svindemetoden og grådigheten tar aldri slutt. Et verksted skal ikke påpeke eller sette i gang repreasjon når det ikke er mulig og da kalles det for ikke bare villedet repreasjon men ufullstnedig grunnløs mening om ha gjort det altså 4 hkjulskontroll, de sjekket jo bare 2 hjuul uten kontroll for utskrift fikk jeg heller ikke og da var de nervøs sidne jeg ba om kutte ut diskujson slik at vi ikke ba om dårlig kommunikasjon og heller tok det skrifltig. Fikk da utskrift av kvittering for betalt sum 1750 kr 10 min grådighet.

Klart kan det kreves under reklamsjonsretten hele beløpet refundert tilbake og et skriv om hvorfor slik oppførsle ikke er akseptabelt, kanskje det bistår med at flere ikke opplever dette med at verkstedet i allfall en peirode for ro i sin grådighet. Imens legger jeg saken gjennom adovkat min private venner og de får kreve timesats tillegg, slik at verkstedet forstår hva det koster å være grådig.

Mvh

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-31 15:49:17 +0200

Vel, om du vil gjøre en reklamasjon etc, er det påabsolutt på sin plass, men husk å gjøre de rette tingene i rette rekkefølge, vær grundig, dokumenter der du kan, sørg for skriftlig, sporbar dokumentasjon. Se ellers forbrukerrådets hjemmesider og denne greia med bil og rettigheter. Lykek til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-09-14 13:08:35 +0200

Vel, et lite søk på IR Auto, eller IR Bil på nettet burde gjøre at man holder seg veldig langt unna Imrad Rashid og de gutta på verkstedet der - det er svindel de driver med fra de setter nøkkelen i døra til de går hjem om kvelden.

Jeg vet hva jeg snakker om da jeg er en av de som ble svindlet for nærmere 200 000 av Imrad for noen år siden i forbindelse med salg av bil "fri for heftelser"

Men det kan jo være mange verksteder, så det er jammen ikke lett. Får vel holde seg til de større merkeverkstedene , selv om prisen gjerne er dyrere så blir man i alle fall ikke svindlet på samme måten.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger