0

Skifte av batteri

spurt 2023-09-13 18:44:03 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Jeg vurderer å kjøpe en Toyota auris fra 2015. Hvis hybridbatteriet tar kvelden og man må kjøpe nytt, hvor mye kan man regne med å måtte betale for dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-09-14 13:24:46 +0200

Hos Toyota har det sin pris.....en telefon vil gi deg dagens pris. Men selve batteripakka er verken spesielt stor eller spesielt dyr, det finnes tredjepartsleverandører, og det er heller ikke en voldsomt omfattende jobb å skifte dette batteriet. Problemet er at med et tredjepartsbatteri må du enten skifte det sjæl....eller finne et autoristert, uavhengig verksted som gjør jobben for deg - evnt også skaffer batteriet.

Når det er sagt, det er ikke gitt at batteriet tar kvelden, i betydningen må skiftes, med det første. Jentungen har en litt eldre Toyota hybrid, 12 voltbatteriet - som knapt nok kan sammenlignes med batteriet på en motorsykkel - sa takk for seg et sted på veien - men hybridbatteriet har - bank i bordet - fungert upåklagelig til dags dato. Men her som ellers, hvor lenge ting holder, er avhengig av flere faktorer, og vår venn MacMurphy er alltid med på laget, ikke sant? Jeg ville avtalt en NAF-test med selger FØR kjøpekontrakten underskrives og tatt det derfra. Lykke til med en normalt sett feiende flott og pålitelig bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger