0

Sylinder 4 mod Subaru wrx STi

spurt 2023-09-15 08:08:35 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har en 2011 Subaru Impreza wrx STi sedan, og har vurdert å montere en sylinder 4 mod, der man får bedre kjøling til sylinder 4. Grunnen til dette er at jeg har hørt mye rykter om at denne boxer-motoren får for lite kjøling til sylinder 4 pga designerfeil. Da får man montert et sett som man får kjøpt komplett på nettet, en slange med et T-stykke som monteres på kjøleslangen og inn på sylinder 4 på motorblokken. Etter utallige YouTube-klipp om at dette er veldig bra å gjøre, så vurderer jeg dette. Men jeg tok også for sikkerhets skyld kontakt med Subaru om dette, og dem mener at dette var ikke nødvendig og dem hadde heller aldri hørt om denne modifikasjonen og fraråder meg dette. Så da hører jeg med dere. Er det lurt for meg å montere dette? Og kommer dette virkelig til å fungere? Mvh ståle

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-09-15 21:37:40 +0200

Ingen røyk uten ild, sagt på en annen måte, det er neppe uten grunn at det tilbys et modifikasjonskit for å løse dette antatte problemet, og som vi vet, Subaru og motorer har vært et svart kapittel siden tidenes litt ut på dagen, bla Telenor hadde flere Subaru som tjenestebiler dengang da, man abonnerte nærmest på motorer...! Senere hadde man denne festlige dieselmotoren, du vet, den som ble gjenstand for garantireparasjoner og mye moro....bla i Sverige. Den norske importøren toet sine hender og lot som om alt var jolly fine og håpet at motorene skulle holde til garantien var snipp, snapp ute...! At Subaru norge ikke har hørt om modifikasjonen eller problemet, sier egentlig alt og ingenting. Det er liksom ikke første gang man spiller av plata med "har ikke hørt om". I farta har jeg en artig sak med en automatkasse på netthinna, også det forsåvidt et kjent problem, men det var mye "oi" for den arme kunden - mener saken ble vist på TV2 hjelper deg eller noe sånt.

Greit nok, jeg ville likevel vært litt i tvende sinn her, jeg ville som et minimum sjekket det jeg kunne der ute på nett og litt til, og jeg ville nok både undersøkt kvaliteten på kitet nøye og sett på en sprengskisse av motoren og vurdert spesielt kjølevæskens kretsløp og konsekvensene av modifikasjonen. Om ikke annet, så for å få en magefølelse om hvorvidt dette var liv laga, eller om det introduserte nye problemer.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger