0

Verkstedsmørsmål

spurt 2023-09-16 17:02:31 +0200

anonym bruker

Anonym

Spørsmål til en som har levd en stund i bilverden, Benny er kanskje rett person i spørre.

For ganske lenge siden ble det solgt en slags vugge til hjelp for å snu bilen på kant. Den besto av to solide rør bøyd i halv bue med stag mellom buene - "oppe og nede". Buene ble montert på tromlene bak og foran, lagt under bilen og en skruemekanisme tvang bilen sideveis opp i stilling.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-09-17 21:30:30 +0200

Jeg har sett den greia du beskriver både på bilder og i annonser, men det er lenge siden. Om jeg skal gjette på hvorfor den er borte-vekk i dag, vil jeg tippe at HMS-krav er et problem her, det er ikke alltid det enkle er det beste. Om vi tenker statikk og momentberegninger her, er det hevet over tvil at man skal vite hva man gjør når man dimensjonerer og produserer denne vugga, og med stadig tyngre biler? Jeg kan se for meg en hel liten gullrekke med gode grunner til hvorfor dette ikke er en suksess i dag!

Men fortvil ikke, du kan få tak i en om du bare leter: https://cjautosheywood.co.uk/product-...

Nå ser mitt berømte røntenblikk at dette er spinkle greier, men for all del, skal du jobbe på en hobbybil, si en eldre folkevognboble, kan det være gode greier!

HER er forøvrig en annen variant over samme tema, kanhende denne passer bedre til det du ser for deg til dine behov: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.ht...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2023-09-16 17:02:31 +0200

Sett: 27 ganger

Sist oppdatert: Sep 17

Antall visninger