0

Hvordan slå av lys i lasterommet?

spurt 2023-10-13 05:24:52 +0100

anonym bruker

Anonym

Har en 2019 caddy maxi, og ønsker å bruke den som turbil - lasteromsluka vil da stå åpen posisjon lenge, og tappe strøm unødvendig. Ønsker derfor å slå av lyset.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-10-13 11:17:00 +0100

Det finnes vanligvis en bryter for interiørlyset et sted i alle biler, det er der instruksjonsboka kommer inn i bildet. Har du den ikke, er Google din beste venn. Og om din bil mot formodning ikke har en vanlig bryter, se litt på døra om det er en bryter som skvetter ut og slår på lyset når døra åpnes....er det en sånn....er vanlig elektrotape en enkel løsning. Vil du ha noe mer permanent, bruker du en kladas med smeltelim.

Vil du ha noe mer sofistikert, tracer du strømtilførselen til dette lyset, kanhende du må gå inn bak et deksel eller to, når du har rett ledning setter du inn en bryter og plassereren den på passende vis, voila, problemet er løst. Ellers er dette antagelig en LED-kilde, det innebærer at strømtrekket er minimalt. Den enkle måten å finne ut av dette på er å lukke opp bakdøra, la den stå si en time og sjekke overflatetemperaturen på lyskilden. Er den ovseleg varm, ja da er det et potensielt problem for den bruken du beskriver. Føles den kald - dvs ligger temperaturen omtrent på samme nivå som omgivelsene - er det problemfritt, da kan du bruke dette som et nattlys når du er ute på tur.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-10-19 18:12:23 +0100

Trykk på glasset på lampen,eller flytt det sideveis,

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger