Finn biler og biltester

Honda Civic

Honda Civic

Der forgjengeren tenderte mot kjedelig, er denne alt annet enn det. Honda-designerne fikk boltre seg skikkelig, både utenpå og inni. For mange et gjensyn med det Honda en gang sto for: Morsomme og individuelle biler – med sjel.
«Ferdig stylet» er blant karakteristikkene på utseendet. Her er det freske og frekke linjer, med et gjennomført sporty preg. Særlig fronten er spesiell, der lyktene og grillen gror visuelt sammen. Håndtaket på bakdørene er flyttet opp i c-stolpen og gir coupe-feeling. Hekken er rått kuttet, med glassfelt som er delt av en liten spoiler.
Innvendig blir du møtt av et futuristisk dashbord som først kan virke ganske rotete, men som likevel er funksjonelt. Designet går litt ut over plassen i baksetet og for så vidt også bagasjeplassen, men pluss for smart bakseteløsning. Sikten bakover er forresten ganske elendig, skrammer og småbulker i bakfangeren er slett ikke uvanlig.
Finnes i både 3- og 5-dørs – og en ganske heftig Type R-versjon. Et av de kuleste valgene i denne klassen. Bra utvalg på motorfronten, blant annet Hondas utmerkede 2,2-liters diesel.

+ Pluss

Klassens kuleste design
... men likevel praktisk og funksjonell

- Minus

Dashbordet er designet for Playstation-generasjonen
Null sikt bakover

Beste kjøp

Vårt valg er en 1,8 bensin i Executive-utgave, med 140 hk og masse utstyr!

Styr unna

Egentlig ingen, dette er en super bruktbil!

Kjøpt ny av

Alle som synes det er trist at Golf er blitt design-trendsetteren i denne klassen.

Sjekk også

Audi A3 (2003-2013)

Andre generasjon A3 tok et solid skritt i eksklusiv retning. Utvendig er ikke endringene store sammenlignet med forgjengeren, men linjene er strammet opp og ..

Mercedes-Benz B-klasse (2005-2009)

Med både A- og C-klasse på plass, var det naturligvis bare et tidsspørsmål før Mercedes også lanserte B-klasse. Den kom samtidig med andre generasjon A i 200..

Subaru Impreza (2007-2011)

Impreza ble definitivt en mer voksen bil da denne generasjonen kom. Også i markedsføringen gikk Subaru litt bort fra det tidligere rallyfokuset. Målsetningen..

Antall visninger