Finn biler og biltester

Land Rover Defender

Land Rover Defender

Dette er den klassiske Land Roveren, med røtter helt tilbake til 1948 og Series I. Det er samtidig en av de mest primitive bilene på markedet. Men samtidig full av sjel. Det er slett ikke tilfeldig at Land Rover-eiere hilser når de møter hverandre i trafikken. Dette handler like mye om livsstil som om bilvalg. For noen er det utenkelig å kjøre noe annet enn Defender.
Hvis du ikke tilhører menigheten, vil du reagere på svært primitive kjøreegenskaper, på merkelig sittestilling helt inntil døra, på høyt støynivå og på interiørfinish som i beste fall kan kalles sjarmerende. Men er du Land Rover-fantast - da elsker du alt dette!
Det har skjedd mye med bilen opp gjennom levetiden. Derfor bør du sjekke markedet godt før du kjøper. Flere karosserivarianter og helt opp til ni seter. Og i tilfelle du lurte på det: Dette er en fullblods offroader. Kjører du deg fast med en Defender, er det neppe bilens skyld!

+ Pluss

Suveren framkommelighet
Tidløs - og klasseløs

- Minus

Røff - men langt fra feilfri
Uhyre primitiv

Kjøpt ny av

Land Rover-entusiaster. Mange gamle, men også endel nye.

Sjekk også

Toyota Land Cruiser (2003-2003)

Land Cruiser er en av bilverdenens sterkeste merkevarer. Dette er bilen du ser på reportasjer fra FN-aksjoner i de mest ugjestmilde strøk. Holdbarheten, drif..

Siste nytt om Land Rover

Antall visninger