0

Vurderer å kjøpe meg honda cr-v eller mitsubishi outlander, evt. quasqai +2 men har litt vanskelig å for å velge.viktige kriterier er ikke eldre enn 2

spurt 2010-02-10 13:10:41 +0100

Hei,vurderer å kjøpe meg Honda CR-V eller Mitsubishi Outlander, evt. Quasqai +2 men har litt vanskelig å for å velge.Viktige kriterier er ikke eldre enn 2007, firehjulstrekk, kjørekomfort og bagasjeromsplass. Er småbarnsfamile så mye inn/ut av barnestoler må også være greit.Har du noen tips til ups n downs? Har hørt at blant annet firehjulstrekk på CR-V er klassens desidert dårligste. Stemmer det?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-10 13:23:51 +0100

Hello Rune. Min klare favoritt av de du nevner her er CR-V. Dette er veldig driftsikere og gode biler, og jeg tror også at det er den som vil holde seg best i pris.

Dieselmotoren i disse er fin, og går du for Exutive-utgave er det bra med utstyr også. Du får fin bil for godt under 400 000 kroner.

Det er riktig at firehjulstrekksystemet ikke er veldig avansert i CR-V, men dette vil du ikke merke så lenge du kjører på vei. Den takler 30 cm med kram nysnø helt greit. Og off-road skal du vel ikke kjøre med den?

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger