0

hvor langt tror du en honda cr-v 2008 går før det begynner å bli problemer?

spurt 2010-02-22 13:22:57 +0100

Hei. Hvor langt tror du en Honda CR-V 2008 går før det begynner å bli problemer? Det er her snakk om en 150HK bensin med manuell gir som allerede har gått 142000 km(Har blitt brukt som Taxi). Er litt over 250 000 for mye å betale for en sånn bil? Håper på svar i dag:-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-22 13:36:51 +0100

Hei Steinar. For å ta prisen først: Dette synes jeg høres gunstig ut! Du får en veldig fin og bare to år gammel bil til en hyggelig pris.

Det var det enkle, så kommer det som er litt vanskelig å være superkonkret på :)

Aller først kommer det selvfølgelig veldig an på hvordan bilen har vært behandlet de første to årene. Hvor har den gått? Med mange forskjellige sjåfører? Bærer den preg av røff bruk?

De minst attraktive eks-taxiene slik jeg ser det, er biler som har gått over trikkeskinner i Oslo sentrum, med veldig mye småkjøring og gjerne med mange forskjellige sjåfører. Da er det mye bedre å finne en bil som har hatt mye landsens kjøring, med langturer og gjerne eieren bak rattet det aller meste av tiden.

De aller fleste taxier blir skikkelig fulgt opp med servicer, men du må selvfølgelig sjekke denne nøye. Er boka komplett? Det er en god start! Sjekk også hva som er skiftet av slitedeler. Med denne km-standen er det da først og fremst snakk om bremser, men kanskje også hjulllagre, støtdempere og kanskje kløtsj.

Er alt på stell? Da er det ingen ting i veien for at du kan kjøre i alle fall 200 000 kilometer til før det blir store påkostninger. Honda CR-V er en veldig bra og driftssikker bil, men den må selvfølgelig ha servicer og få byttet slitedeler den også.

Helt til slutt: Sjekk interiøret nøye. Det er dyrt å skifte ødelagte interiørdetaljer!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger