0

Den nye renault megane sport tourer(2009-d.d) er vel norges nest rimeligste stasjonsvogn etter skoda fabia (om jeg ikke tar helt feil). bilen er på

spurt 2012-09-05 17:07:07 +0100

Hei! Den nye Renault Megane Sport Tourer(2009-d.d) er vel Norges nest rimeligste stasjonsvogn etter Skoda Fabia (om jeg ikke tar helt feil). Bilen er på tilbud om dagen til 250000kr med litt ekstra utstyr og 90hk commonrail diesel motor. En venn av meg kjøpte nettopp en slik og jeg fikk prøvekjøre den. Den er jo faktisk ganske bra å kjøre (god comfort, bra seter). Det virker jo idetheletatt som et ganske bra kjøp prisen tatt i betraktning. Ifølge feiltester inntil 50k kilometer er den nest best og den har 5års garanti. Burde ikke denne bilen for det første solgt mer i Norge enn den gjør (prisgunstig og mye finere enn Skoda Fabia) og for det andre - burde ikke dere testet den? Den er i tillegg ganske pen syns nå jeg. Er det noen skjulte skår i veien som jeg ikke ser? Mvh Anders E.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-09-07 13:26:11 +0100

Det skjulte skår er....Renault.Disse biler er ikke verdens bedste på kvalitet.Du kan være heldig at få en bil som holder nærmest ut livet eller en bil som står på verksted konstant.Så 50/50 chancespil.Absolut flot bil til prisen men men...elektroniske og elektriske fejl , elendig lakk kvalitet , ophæng , forestilling , ja....alt går i stykker.Lad dig ikke blænde af garantien og læs alle vilkårene med småt.Nogle enkelte forhandlere har ganske simpelt fravalgt salget af Renault på grund af for mange klager.Dog må jeg tilstå at Clio og Cangoo(varebil) klarer sig fornuftigt.Gå for noget andet er mit råd og jeg kunne komme med maaaange triste Renault historier her , men det er det hverken tid eller plads til på denne siden :)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-09-07 19:29:28 +0100

De nyeste (2008 og nyere) har mye bedre kvalitet enn de eldre, som ovenfornevnte innlegg tydligvis er inspirert av.

Har også hørt at det er nye Volvo forhandlerne skrur på, ikke nye Renault, når det gjelder reklamasjoner, for tiden. Det indikerer jo bedre biler enn før (men de var nødt til å ta et skippertak).

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger