0

tennplugger

spurt 2014-10-13 21:30:35 +0100

Er det sansynelig at alle 4 tennpluggene kan løsne? Dette har skjedd på bilen min. På grunn av dette har det løsnet en del fra tennpluggen som har falt ned i motoren og havarert den. Tennpluggene har blitt byttet på et verksted under service på bilen og det er 60000km intervaller på bytte. Jeg har funnet ut at det er 10000km til de skal byttes neste gang. Er det verkstedet sin skyld til at dette har skjedd? Og har jeg rett til å få dekket skaden fra verkstedet som har gjort jobben. Jeg har en eldre vw passat med kun ansvarsforsikring som ikke dekker motorhavari. Har aldri hørt at tennplugger har løsnet før. Kun at de har rustet fast slik at de kan knekke når man skal skifte dem. Verkstedet jeg var på i dag som ikke er det samme verkstedet som pluggene ble byttet på sier at alle 4 tennpluggene var løse. De sier også at det lønner seg å bytte hele motoren på bilen hvis man skal reparere skaden som da vil koste ca 20000-. Dette er for en brukt motor. Jeg mener da at det er verkstedet som har byttet tennpluggene som har skylden i dette og at det er de som burde dekke skaden.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2024-02-11 10:15:36 +0100

That i originated onto your webpage despite the fact that highlighting basically just a bit submits. Fine strategy for after that, I am bookmarking at any one time take an individual's finished increases. buy tapentadol online

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger