0

bør jeg heve bilkjøpet?

spurt 2016-04-15 20:05:52 +0200

kjøpte ny brukt bil en toyota urban cruiser 2009 modell i august 2015. Det er en bra bil å kjøreog jeg liker den veldig godt, men jeg lurer på om det er noen kjente feil med denne modellen. Har plagdes med giring i februar , og det visste seg at det var hull i pumpa til kløtsjsen,.... nå er bilen på verksted igjen , varsel lampen til batteri og diesel motoren lyste ... jeg vet jo at det kan oppstå feil med bilen , men nå begjynner jeg å tenke om jeg skal få hevet kjøpet ??? siden det har vært en del feil med bilen før jeg har hatt den i 1 år. Hittil har jeg vært heldig , toyota der jeg kjøpte bilen yter god service og har har tatt det på sin "kappe" og jeg har fått leie bil uten noe problem. Jeg er ingen bilekspert og blir selfølgelig i tvil om jeg skal heve kjøpet når det blir mye feil med bilen, Har noen vært borti noe lignende med sin bil?? eller hva ville dere gjort om det var deres bil ??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-04-18 14:30:02 +0200

Kjedelig når man blir utrygg på bilen sin og ikke stoler på den. Det er alltid et dårlig tegn.

Men godt å høre at du får god hjelp hos Toyota. Det er ikke mange, om noen, som er bedre på dette enn nettopp de.

Hadde jeg vært deg ville jeg satt meg ned med selgeren og forklart situasjonen. At du ikke er fornøyd med bilen (men med dem) og at du føler deg usikker på hele handelen etter det du har opplevd. Vær tydelig, men samtidig litt ydmyk.

Er selgeren smart og oppegående - så vil dere i fellesskap finn fram til en løsning som er god for begge parter - det er jeg sikker på.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger