0

Høyre bakhjul låser seg

spurt 2017-04-16 23:53:43 +0200

Heisann!

Det er en haug av ting som kanskje kan være problemet, men det som har skjedd er at det høyre bakhjulet på min Mazda 323, hatchback 86 modell har låst seg. Har tatt av trommelen for å se inni, men jeg klarer ikke bedømme hva som kan være galt visuelt. Så bilsakkyndig er ikke jeg, hehe. Hva tenker du det kan være? Tror det var bremsebåndet som faktisk datt ut når jeg åpna trommelen i stad. Jeg har tenkt til å skifte ut det meste, men hadde ett håp om du har noen tanker om hva som kan være årsaken til at det låser seg og hva spesifikt jeg burde bytte?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-04-19 12:16:09 +0200

Heisann! Ja, dette er ikke bra.

Det er nok en treghet ett eller annet sted. Enten i forbindelse med returen av bremsebåndet, eller ved handbrekk mekanismen.

Tipper at det å demontere rengjøre, smøre opp og sette sammen igjen vil løse dette problemet. Sjekk også at stemplene på hjulsylindrene returnerer som de skal. Feilen kan ligge der også, selv om sjansen er liten.

I aller verste fall - men jeg tviler - kan det være noe feil med trykk-fordelingen (om du har ABS-bremser på en så gammel bil...?) Da er det en litt større og mer omfattende jobb.

Dette fikser du! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger