0

Brukt bil kjøp.

spurt 2020-07-22 15:32:07 +0100

anonym bruker

Anonym

Takk for mange gode tips,og har tatt de med meg på leting etter bil, men ofte er en ikke alene om det, og andre vil ha et ord også når det gjelder bil. Var en fin bil Honda Civic, god plass, fri for rust, en eier, hadde med en som har litt greie på bil og syntes den var grei. Og bilselger et seriøst firma veletablert. Gått 120 000 km. 10 år gammel og service fulgt til punkt og prikke. Men den andre som skal ha ord med på laget, "likte" den ikke. Med begrensa med penger så må en velge, nyere bil er mindre bil, større, eldre bil. Hsr liksom satt en grense på 100 000, hva skal jeg gjøre?

Med beste hilsen, "nå en autom

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-22 17:26:19 +0100

updated 2020-07-22 17:34:14 +0100

Hei Ja er man 2 som skal bestemme og ikke tenker helt likt så må det jo bli kompromisser der man drar frem de viktigste argumentene fra begge sider kanskje 2-3 stk og så handler man ut i fra det. Hvis farge felger og stasj ikke betyr så mye så ta skylapper på og fokuser på det andre dere blir enige om. Er prisen på 100 000 kr en grense så er jo det trolig første valg, dernest er det størrelse på bilen fks stasjonsvogn, 5 dørs eller sedan og så hvilken motorisering man bør velge fks diesel eller bensin som kommer inn samt størrelse på motor. Generell tilstand og evnentuelle garantier selger kan gi er også viktig for noen samt fulgt servicer og bilens km stand er jo klassikere her. Resten får nok bli en bonus og enige blir dere helt sikkert. Mine helt personlige tanker er nyest er best for pengene dere har tilgjengelig. Altså hvis det ikke er andre tungtveiende grunner som må ha begjær som jeg lider av så ville jeg heller motvillig kjøpt en 5 år gammel Kia enn en 10 år gammel Audi og ellers alt like for like.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-07-23 09:40:12 +0100

Oppskriften til Kamerat K er en sikker vinner her, dog ville jeg dradd det litt lenger og skrevet med store bokstaver på veggen at for familielykken er det av vesentlig betydning at man slipper galopperende kostnader i ettertid også...man kjøper IKKE bil etter "farge" og hva man "liker". Det er bilens faktiske stand og praktiske egenskaper, hadde nær sagt bruksegenskaper, som betyr noe. Dernest er nogenlunde fornuftige driftsutgifter en nøkkel her, som Kamerat K sier, jo nyere jo bedre! Kia er faktisk en ganske så fornuftig bil, enklere enn sine slektrninger fra Hyundai, og rimelig, fordi det tross alt er....Kia...på godt og vondt. Men for 100.000 får dere også en grei og relativt ny Skoda, nok et par hakk nyere enn Hondaen dere tittet på. Ellers er jo nettopp Honda en bil som ofte blir undervurdert i markedet: spesielt design greit nok, men ektremt pålitelig og en "grei" bil å eie. Prøvekjøring kan være nøkkelen til harmoni i heimen...anbefales!

Ta ellers gjerne en utskrift av sjekklistene hos Forbrukerrådet og Motor. Det er en god ting her, sånn at begge kan ha en felles forståelse for at det er ting som er viktigere enn å "like" eller ikke like. Eksempelvis bilens faktiske stand. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger