0

Hvis du skulle valgt mellom Polestar 2 og Tesla Model 3, hvem ville du valg?

spurt 2020-09-21 10:14:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Hvis du skulle valgt mellom Polestar 2 og Tesla Model 3, hvem ville du valg? Fint om du kan begrunne dine syn på bilene og evt. andre alternativer til disse som kunne evt. fristet mer.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-21 10:36:36 +0200

Akkurat dette spørsmålet er det nok mange som stiller seg om dagen. Bilene er svært like på mange områder. Men det finnes også forskjeller.

Tesla er kanskje hakket mer spennende og innovative en Polestar. Dessuten har Tesla et unikt godt ladesystem som ingen andre er i nærheten av å matche. Designet er også mer utagerende på Tesla, ikke minst innvendig hvor den store skjermen spiller hovedrollen. Ikke alle liker det, men jeg synes det er kult og at det fungerer godt.

Polestar vinner på bedre seter og bedre finish og at den er mer lik en vanlig bil enn Tesla. Både utvendig og innvendig. Samtidig som nok mange kjenner på tryggheten den sterke linken til Volvo gir. Dessuten så er Polestar ny og spennende akkurat nå. Model 3 har jo blitt halvannet år og er ikke så «hot» lengre.

Det koker vel i bunn og grunn ned til smak og behag. Jeg klarer ikke å si at den ene er bedre enn den andre.

Jeg synes du bør se på begge to, veie for og imot ut fra dine behov og preferanser, og velge den som gir den best magefølelse.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-09-22 20:54:12 +0200

Et lite stikkord her: om god kundestøtte og en god samarbeidspartner er en viktig del av ditt valg av bil, er det overveiende sannsynlig at Polestar trekker det lengste strået. Det er også overveiende sannsynlig at man har bedre kontroll på tilgangen på såvel verkstedstjenester som reservedeler.

Ellers er det jolly fine at Tesla er innovative, men bla assistentsystemene - som ofte totalt feilaktig markedsføres som "autopilot" og "selvkjørende" - har opp gjennom årene hatt problemstillinger som aldri burde fulgt med ut til kundene. Hva Teslas ladenettverk angår, er det jo egentlig sånn at det ikke nødvendigvis er like god dekning overalt. Det avhenger rett og slett av hvor du bor, hvor du kjører. Elbil er noe som smaker best når du har mulighet til å innstallere en forskriftsmessig hjemmelader og stort sett kjører innenfor en radius der hjemmeladeren er din primære strømkilde, verken mer eller mindre. Skal du kjøre langs landeveien, blir det en vesentlig mer krevende øvelse, uansett hvilken elbil du velger. Og nei, det er på ingen måte gratis. Jeg tenker jo også at du nok burde se nærmere på Jaguar, og - ikke minst - sette av tid til grundig prøvekjøring! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-09-21 10:14:07 +0200

Sett: 986 ganger

Sist oppdatert: Sep 22 '20

Antall visninger