0

vito 4x4 2017 114

spurt 2020-12-02 15:14:57 +0200

anonym bruker

Anonym

hei kjøpte vito ny febr 2017, bilen har gått veldig bra i ett år, da var den inne til oppgradering av motorprogrammet, etter dette har det bare vært tull, så bruke den mye diesel 1,7 lrt pr mil, fikk orden på dette, nå stopper den når det er kaldt, mindre enn 1 pluss, stopper 5 ganger på 4 km, lampen atispinn lyser motoren stopper, verkstedet har prøvd å fikse 3 ganger av en uke håper noen kan hjelpe meg

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-05 08:13:21 +0200

Hei Hvis det er antispinn lampen som lyser når motoren stopper er det en software feil i canbus systemet, når antispinn lyser skal motorkraften reduseres(død hasspedal) og holdes tilbake helt til situasjonen er under kontrol og igjen tilates at gasspedal brukes som normalt. Motorkraften reduseres gradvis alt etter hvordan systemet tolker situasjonen og kalkulerer dette fra en rekke sensorer og systemer som sammarbeider. Motoren skal ikke stoppe i slike situasjoner noe som da tilsier at det er en kommunikasjons feil her. Mercedes kan midlertidig programere vekk forskjellige moduler som er involvert i antispinn funksjonen som en del av feilsøkingen. Når en motor rogramvare oppdateres bruker man å lagre en fil med det gamle programmet slik at om noe går galt så kan man kan legge denne tilbake.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger