0

Kviasen has left the building

spurt 2021-02-25 23:32:56 +0100

updated 2021-02-26 01:10:46 +0100

Yepp i dag har jeg svart på 1000 spørsmål her på forumet så nå er det på tide å gi seg mens leken er god. Var kanskje på vei til å bli noe men tror ikke redaksjonen har hatt spesielt mye fokus her da det liksom skulle pusses opp etter 7 år men er nok mest med tanken og så forsvinner liksom fokuset over på noe annet som ser gøyere ut der og da og ordtaket gå for lut og kaldt vann blir ganske passende. Uansett jeg har hatt mye gøy her inne med blant annet Norulf der man har kunnet skrive på en avslappet måte uten risk for å fornærme eller som jeg sier, det skal være høyt under taket ellers kan man si hva man vil.

Har savnet mangfold altså flere profilerte forum brukere med forskjellig bakgrunn som kan svare fks ang dekk og felger eller kanskje forbrukersaker da jeg ser det er mange slike spørsmål. Det går faktisk litt tid på å gi ordentlige svar og krever ikke skjelden mye forkunnskap og kan man ikke gi gode svar kunne like gjerne Godag mann økseskaft svart på spørsmål her inne.

Jeg skriver også en del på det Engelske Land Rover Discovery forumet som er en av verdens største bilforumer så flytter over energien min dit.

Når Norulf ikke fikk en virtuell Broom kopp i e-posten sin fra Knut Skogstad når han har svart på 1500 spørsmål så får han en av meg ☕️Jeg bruker Norulfs eget utrykk trampeklapp for dette faktisk han viser stor Steyer evne her :-) Jeg legger til en virtuell🎂 som han også får av meg som en sen 1000 svars gave og håper han får en hyggelig fredag.

Jeg velger å gi meg selv en virtuell gave også 🚙 for jobben og jeg elsker blå biler så hva er vel en bedre exit gave enn dette :-)

Vel nå har Benny fått tilbake forumet sitt, styr det med fornuft det kan bli bra med litt innsats fra redaksjonens side.

Jeg ønsker uansett å takke alle for spørsmålene de har stillt her på forumet og som jeg har fått lov å svare på ellers ville det jo ikke vært et forum ? dette gir grunnlag for en fantastisk og kanskje unik sammling av informasjon om bil og bilhold som må håndteres rett av redaksjonen.

Med Vennlig Hilsen Kviasen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-26 09:53:25 +0100

Trist, men alt har sin tid, ser poenget med å prioritere et forum som kanhende gir deg noe mer, om ikke virtuelle blomster, så iallefall en god, varm følelse et sted! Takker for virtuelle kopper og blomster og mange gode ord over lang tid, en virtuell blomsterbutikk er herved oversendt demses!

Hadde det vært påske, hadde jeg kanhende sagt; måtte du komme tilbake tredje dag! Men sllik jeg har forstått det, har du også en hel drøss andre jern i ilden, da må man prioritere! Men jeg kommer til å savne deg, du har en grei, likefrem stil, synd og skam at du ikke bor i nabolaget! Bare så det er sagt, veldig flott vintervær på Costa Del Jæren, de siste åra etter at jeg kjøpte firehjulstrekker og snøfreser har snøen i stor grad uteblitt! Ellers har jeg faktisk BLÅ bil, samme farge som min f.d feiende flotte Passat TDI, men før het fargen "Kønigsblau", nå er det samme farge, men et eller annet merkelig navn som en eller annen reklamenisse har funnet på!

Lykke til videre, måtte det som du antyder, komme andre som kan litt og klarer å skrive på en om ikke like god, så iallefall like forståelig måte! Broom-redaksjonen burde jo kanhende være mer aktive, men den eneste som viser seg innimellom synes å være vår gode venn Benny! Tro om de andre har skrivevegring? Ikke et vondt ord om Benny, han kan sine ting, han skriver godt og har en egen, sjarmerende stil, men han kunne vært bittelitt mer aktiv! Dog, det er kanhende fordi han gjerne vil slippe til sånne som oss...hvem vet? Kanhende også fordi han drukner i andre ting, og må prioritere. Sånn er det jo med de fleste, og så lenge man er i arbeid er det ofte sånn at både 10 og 12 timer i døgnet er bundet opp av jobb, det er jo tross alt jobben som gir penger i pungen og mat i skapet. Sånn er det bare. Og pensjonister som meg, vi har så mange ting å sysle med at vi knapt nok forstår at vi hadde tid til å jobbe i de tider vi ennå var i arbe'!

Et stort ønske om gode, virusfrie dager til demses også, skal ta en ekstra vørterøll og utbringe en virtuell skål ut vinduet i kveld! Takk for den tiden du delte med oss!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-26 10:41:09 +0100

updated 2021-02-26 10:58:48 +0100

Kanskje redaksjonen burde legge ned forumet hvis de er så lite engasjerte at selv den minste moderne dupeditt tar all fokus og resten får seile sin egen sjø ? Kunnskap er makt bare se på Google som trolig er det selskapet i.verden med kontroll over mest informasjon, Broom med sine 42000 besvarte spørsmål har en anseelig mengde informasjon i bilens verden om enn ikke i klasse med Google.

Slutter meg til Norulf om at Kviasen må komme tilbake på den tredje dagen, humor, aktivitet og målrettet kunnskap er det som skal til for å drive verden videre og så også forumet her. Måtte han finne lykken i sine nye oppgaver. Khaleesi

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-03-01 12:43:47 +0100

Da løfter jeg på hatten og bukker dypt og ærbødig, samtidig som jeg takker aller hjerteligst for den fantastiske innsatsen, for innspill og for massevis av gode svar. Du vil bli savnet av meg og av andre her inne.

Selvfølgelig er du hjertelig velkommen tilbake når som helst.

Jeg ser også det etterlyses mer aktivitet av meg her inne. Denne spalten er nok ikke det som har høyest prioritet på Broom. Det er ikke her pengene og kikkene, som er vår valuta, ligger.

Slik er verden. Ting måles i tid og penger. Tid er også penger, så det er penga som styrer det meste. Jeg må bruke det aller meste av min tid på andre ting. Det «brenner alltid på en eller annen dass» og det må slukkes. Da blir det dessverre slik.

Men seksjonen er absolutt noe vi skal ha med oss videre. Blant annet som en fast spalte i vår nye podkast. Vi skal fortsatt lage «Spør Benny-saker» og jeg skal fortsette å svare på en del av spørsmålene. Men jeg trenger hjelp også framover. Så det er bare å bidra for alle som føler seg kallet.

Uansett; takk for en kjempeinnsats – både til deg (og andre bidragsytere)! Jeg tipper vi høres igjen ved en anledning!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-03-01 13:11:07 +0100

updated 2021-03-01 13:11:27 +0100

Hei Benny Ja det er sikkert mange måter å se ting på, spør Benny forumet/spalten er et fenomen og synonymt med Broom sin nettside og er på folkemune at trenger man hjelp med bilen så får man hjelp av forumet hans. Tid og penger joda ser den men å ikke fokusere på selve grunnmur stenene Broom er bygget på kan lett straffe seg og mange som har brent seg på det. Slike bil forumer er stort i utlandet så hvorfor blir det bagatellisert i Norge ?

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger