0

Startproblemer

spurt 2021-03-18 09:34:53 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Min Toyota Corolla 2005 mod er treg å starte av og til. Batteriet er bra, men det virker som startmotoren ikkje alltid slår inn. Kommer bare ulyd då. Men den starter alltid til slutt. Problemet har blitt verre i det siste. Er det selve startmotoren som er defekt?

Mvh Toyotaeier.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

6 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-18 19:20:01 +0100

Jeg ville gjette på at starteren bokstavelig talt ikke slår inn. Den greia som kalles "bendix" er nøkkelen her, om den ikke klarer å legge drevet inn mot startkransen, kommer det bare ulyd. Dette kan skyldes mange ting, på mine Laddiser i hine dage var det så enkelt som å ta ut starteren og finne frem litt fett som ble smørt på rett sted, voila, så fungerte starteren noen hundre tusen kilometer til. Det kan selvfølgelig også være mekanisk skade, også det var kurrant å reparere på Laddisene. Problemet med mer "moderne" biler, som din Corolla på sett og vis er, er at i disse tider har det gått av moten å overhale eller reparere sånt som startere. Verkstedet bytter ut den starteren du har med en byttestarter, det koster deg noen lapper, vips, så starter bilen som om den var ny igjen. Jeg tipper et verksted vil diagnostisere dette problemet rimelig kjapt.

Det kan selvfølgelig også være at batteriet ikke er så bra som du tror, men i og med at dette skjer "av og til", og bilen alltid starter "til slutt", tenker jeg uvegerlig på en litt treig bendix. Og nei, det er egentlig ikke selve startmotoren som er defekt, det er som antydet over, en liten duppeditt som har til oppgave å hive et drev inn mot startkransen. Når du sier "ulyd" tenker jeg at det klarer den akkurat såvidt ikke. Nei, det er ikke spesielt vanskelig å jobbe med en starter på en såvidt grei bil som en Corolla, men du bør være si en middels dyktig garasjemekaniker, og det er en fordel å ha sett inni en starter før og ha skrudd nok til å kunne jobbe jevnt og metodisk.

Du bør egentlig også kunne bruke et skrujern som stetoskop og lytte til "lydbildet" her for å stille en sikker diagnose, men som sagt, det er overveiende sannsynlig at problemet er som antydet. ER du usikker, kontakter du din faste verkstedsforbindelse og tar det derfra. Det er uansett ikke noen voldsoom økonomisk utskeielse med en Corolla - vel og merke hvis du bruker et uavhengig, auutorisert verksted. Om du er blant dem som foretrekker merkeverksted, kan det være lurt å spørre om prisen i forveien. Et tredje alternativ er et diesel-elektrisk verksted, der håndterer man alt som har med strøm å gjøre, også startere og generatorer. Stort sett har man byttestartere til populære biler på lager, koster lite å ta en telefon! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-08-25 09:06:45 +0100

Here are some helpful details. Browse the range of game genres and subjects at 2 player games to aid in your search for online multiplayer games. Play the game by yourself or with others.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-12-30 08:56:33 +0100

I think you should take it to a service ovo shop and they will fix it for you.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-03-25 02:49:31 +0100

Hei! Det kan hende at det er startmotoren som er defekt dersom du opplever at den ikke alltid slår inn og det kun kommer en ulyd . drive mad Dette kan være et tegn på at motoren ikke får den nødvendige strømmen til å starte bilen.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-04-10 02:36:21 +0100

Det høres ut som om problemet subway surfers unblocked ditt kan skyldes startmotoren. En startmotor som ikke alltid slår inn kan være et tegn på slitasje eller feil i selve startmotoren eller i relaterte komponenter som starter relé, tenningssystem eller batterikabler. Det kan også være mulig at det er et problem med tannhjulene som starter motoren eller med tennpluggene. Hvis motoren starter til slutt, kan det også indikere problemer med drivstofftilførsel eller motorens elektriske system.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-05-27 08:41:54 +0100

Selv om du sier at batteriet er heardle bra, er det verdt å dobbeltsjekke. Sjekk tilstanden til batteripolene og sørg for at de er rene og tette. Kontroller også batteriets spenning med et multimeter for å forsikre deg om at det er tilstrekkelig ladet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger