0

Brukt El-bil SUV. Audi etron/ Mercedes EQC/ Jaguar I-pace

spurt 2023-01-06 20:40:01 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Ser på kjøp av brukt el-bil og som nordmenn flest er jeg nok i SUV kategorien og har spesielt sett meg ut Audi E-tron, Mercedes Benz EQB og Jaguar I-pace. Disse ligger rundt samme pris mellom 400-500 på brukt markedet. Hva er de store forskjellene på disse bilene? Hva er også viktig og se på kjøp av brukt el-bil selvom alle disse er relativt nye.

Tusen takk for svar! Eirik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-07 09:43:10 +0100

Forskjellene på elbler er de samme som på hvllke som helst andre biiler og det er om de passer ditt bruk ang rekkevidde, utstyrsnivå og ellers om plassutnyttelsen er slik du ønsker. Må du fks ha hengerfeste og vekt du kan dra betyr noe så må du nesten spesifiikt se på dette, er det rekkevidde som betyr noe så ja da velger du den med lengs rekkevidde. Annenhånds verdier på disse er vanskelig å spå så det skal man ikke tenke alt for mye på men heller se til hvilken produsent som har tenkt mest på fremtiden ang fks oppgraderinger av rekkevidde og utskifting av batteri pakke. Er fremkommelighet viktigst så må du nesten se på hvem som har løst 4 hjuls drift systemet på best måte. Ellers er det med ladetid og hvilke muligheter som finnes for lading fks hjemme i garasjen din også noe du bør tenke på.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger