0

95 oktan E10

spurt 2023-06-03 17:00:50 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har en fin Audi 2.0 tfsi quattro 2005 modell som kun har gått 140000 km. Denne har Regnr SU14098.

Kan jeg bruke e10 på bilen min? Denne bilen har en litt annen insprøytning enn vanlig. Får ikke noe svar fra Møller.

Hilsen Nils Jonny

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-06-04 12:27:25 +0200

updated 2023-06-04 12:30:49 +0200

Bilen din kan falle mellom to stoler....den noe spesielle måten "årsmodell" fortolkes på i Norge, er ikke alltid den hele og fulle sannhet. Om bilen din ikke har parkeringsvarmer, står den IKKE på eklskuderingslistene under, men om du ikke finner mer i bilens instruksjonsbok hhv den merkelappen man viser til under tankdekselet, ville jeg funnet frem bilens vognkort og servicehefte og kontaktet Mæller Teknisk....der pleier man normalt sett å bestrebe seg på å gi et svar....og kan man ikke svare...kan du prøve din lokale merkeforhandler. Om ingen av dem VIL svare....be om å få en konkret referanse til hvem som kan svare....det er liksom en grunn til at VAG gir dem tillitt til å representere merkevaren Audi i Norge, ikke sant?

Om du ikke kommer til bunns i Norge, send en hyggelig mail til Audi der nede i Tyskland, forklar saken på en kort og grei måte, og be om et utfyllende svar, gjerne på engelsk, men helst på tysk....det blir normalt sett bedre motatt enn engelsk på de kanter.

Ja, ifølge kildene under her skal det være jolly fine med E10 vs en 2005 Audi A4 2.0 TFSI uten parkeringsvarmer - sistnevnte kan ha rør og/eller pakninger som ikke tåler E10 - men det står ingen ting om MOTORKODER - det er sannsynligvis Hurra for den likke forskjelen her. Derfor ville jeg brukt tiden det tar på å la Møller hhv merkeverkstedet jobbe litt for å finne ut av dette....og igjen...vil de ikke...send en mail til Tyskland.....! Det er jo for galt at vi skal kjøpe feiende, flotte tyske biler i Norge og ikke ha selv helt grunnleggende kundestøtte når Brussel sier "hopp" og norske politikere plutselig bråvåkner og finner ut at vi skal implementere E10 - flere tiår etter mange nasjoner i resten av verden!

NB: Det blir noe tull med den nederste linken, du får hovedsiden til acea isteden, men i toppen av siden linkes det til LISTEN, når du kommer inn på lista søker du på "AUDI" og finner sånn circa den samme teksten som du finner på den norske siden:

https://www.audi.no/no/web/no/mer-aud...

https://www.acea.auto/files/E10petrolfuel-vehiclecompatibilitylist-2021_update.pdf

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger