0

BMW sin 163 hk dieselmotor

spurt 2023-09-17 15:15:31 +0200

anonym bruker

Anonym

Til rettevvedkommende:

Hei. BMW har levert en 163 hk dieselmotor på sine X1 og X3 biler , feks. årsmodell 2011 til 2013. Har Broom kjennskap til om det er noen «svakheter» på dei dieselmotorene ? Det nevnes for meg at disse dieselmotorene ikke er bra og man må holde seg vekk fra disse ?? Hører fra dere .

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-09-17 22:41:45 +0200

Google er din beste venn, der finner du malende beskrivelser i søkk og kav om mangt og meget, og ikke minst, BMW sine dieselmotorer. Det dreier seg om noe så kritisk som kamkjedet, og for riktig å gjøre det festlig er det ganske så omfattende å skifte kamkjede på disse motorene! Den motoren du nevner, er 2 liter dieselmotoren, og problemet var knyttet til de tidlige utgavene. Etterhvert retter man naturlig nok opp dette, men som vi vet, evig eies kun et dårlig rykte. Og ja, disse motorene er "stay away" i aller høyeste grad, du bør gå for nyere versjoner eller benzinere om du skal ha en BMW med firer. Jo nyere jo bedre, ellers må du søke spesifikt for X1, X3 evnt 3-serie for å finne hvilke årsmodeller hhv motorkoder som kan gi mer spenning enn du setter pris på. Ellers tenker jeg at BMW med over 10 år på veien er risikosport uansett, antall år på veien er helt patento for å ta rotta på en ellers god bil, spesielt om det er en bil som har litt for mange eiere under veis. Det er rett og slett biler man ikke kjøper uten NAF-test FØR man undertegner kjøpekontrakten!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger