TV 2 Play
Min konto
Finn biler og biltester

Audi TT

Audi TT

Audi valgte en safe linje da de skulle følge opp TT. Den vokste en del i lengden og fikk et litt strammere design, men er fortsatt umiskjennelig en TT.
Audi svarte imidlertid på kritikken mot kjøreegenskapene ved å legge adskillig mer vekt på dette under utviklingen. Blant annet er det jobbet mye med balanse og vektfordeling. Bilen kom også med aktiv fjæring som ekstrautstyr, som på Audi-språket kalles Magnetic Ride.
Coupeen kom først, deretter ble roadsteren ny, med samme oppskrift som tidligere: to seter og stofftak. Vanligste motor er 2-liters bensinturbo på 200 hk. Audi tilbyr quattro også på denne TT-en.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote Her er det ingen kjente feil og mangler, utover helt elementære ting som servicehistorikk, bremser og forstilling. Hvis du ser på bruktimporterte eksemplarer, så husk at du ikke har samme garanti og reklamasjonsvilkår som på «norske biler».

+ Pluss

Morsommere å kjøre enn forgjengeren
Fortsatt en designvinner

- Minus

Fortsatt ikke ekte sportsbil
Ble fort litt ordinær

Beste kjøp

Her er det mye utstyr som gjelder. Finn en bil med kul farge i S-line variant med B&O-lydsystem og med utvidet skinnpakke.

Styr unna

Bruktimporterte biler. Da mister du en del rettigheter i forhold til norsk kjøpslov osv.

Sjekk også

Mazda RX-8 (2003-2009)

Men galskapen og eksperiment-trangen hos Mazda var ikke død! RX-8 kom som et usedvanlig friskt pust. En firedørs fireseter, hvor bakdørene er hengslet bakove..

BMW Z4 (2003-2008)

BMW svarte på mye av kritikken mot Z3 da de erstattet den med (ikke spesielt originalt, nei) Z4. Dette er en mye mer helstøpt bil. Først og fremst vokste den..

Siste nytt om Audi