Finn biler og biltester

Isuzu D-Max

Isuzu D-Max

Etter å ha vært borte fra det norske markedet i flere år, gjorde Isuzu comeback med pickupen D-Max i 2007. Dette er en typisk medium-pickup. I samme klasse som Toyota Hilux og Nissan Navara, men i praksis litt mindre enn flere av konkurrentene.
Fås som 2-dørs extended-cab og 4-dørs doublecab. Sistnevnte har potensial til å bli en bra familiebil når den får noen år på nakken og prisen for å bygge om til personbil har ramlet nok.
D-Max har bare ett motoralternativ: en sterk 3-liters diesel som kler bilen fint. Masse overskudd når du kjører med planet tomt, og moment som gjør at den også tåler last og eventuelt noe tungt etter seg. D-Max har vært en kjempesuksess her hjemme. Det skyldes både at bilen er bra og at importøren/salgsapparatet har gjort en meget bra jobb. Det er derfor mye å velge mellom på bruktmarkedet.

+ Pluss

Fin og sterk dieselmotor
En real arbeidshest

- Minus

Enkelt interiør
Ikke klassens største

Kjøpt ny av

Pickup-elskere med sans for litt ekstra motorkraft.

Sjekk også

Nissan Navara (2005-2014)

Nissan har solide pickup-tradisjoner og du gjør smart i å ta med Navara i vurderingen før du velger bil i dette segmentet. Dette er tredje generasjon. Det so..

Toyota Hilux (2005-2005)

Med denne modellen tok HiLux spranget fra primitiv arbeidsbil til noe bortimot en personbil. Men samtidig ble de klassiske verdiene videreført. Du kan fortsa..

Siste nytt om Isuzu

Antall visninger