Finn biler og biltester

Mitsubishi Carisma

Mitsubishi Carisma

Sjelden har en bil hatt mindre passende navn enn Mitsubishi Carisma. Dette er en av de mest ukarismatiske bilene du kan tenke deg. Carisma ser kjedelig ut, er kjedelig å kjøre og er totalt gjennomsnittlig på nær sagt alle områder.
Ny ble den kjøpt av folk som var ute etter ukomplisert bilhold til en rimelig penge. Dem var det skummelt mange av, så det er bra med biler å velge mellom på bruktmarkedet.
Carisma kom som firedørs sedan og femdørs kombi. Motorutvalget var – ja, du gjetter det sikkert – helt på det jevne. Mot slutten fikk du den til og med 1,3-liters bensinmotor. Da har du effektivt luket ut ALLE muligheter for morsomt bilhold.
Til Carismas forsvar skal det sies at den byr på grei plass for folk og bagasje. Dessuten er kvaliteten bra.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote På Carisma bør du sjekke bærekuler, forstillingen og foringer i bakstillingen. Giroverføringene bør også sjekkes på eldre biler med 1,8-liters motor og alle biler med 1,6-liters motor. Forfjærene kan knekke, så sjekk de også. Og selvfølgelig bremseskivene.

+ Pluss

Mitsubishi = kvalitet
Tja, den gjør jo stort sett det den skal...

- Minus

Et gjesp av en bil
Carisma? Ha-ha!

Beste kjøp

Kanskje det rett og slett er en -98 modell GLX med 1,6-liter bensinmotor, klimaanlegg og fire airbager til 25 000 kr?

Styr unna

Aller første årsmodell som GL utgave (= helt ribbet for utstyr) som både har gått langt – og ser slik ut.

Kjøpt ny av

Folk som syntes det var helt greit at bilen HET Carisma...

Sjekk også

Nissan Almera (2000-2007)

Almera etterfulgte en rekke med Sunny-utgaver fra Nissan da den kom i 1995. Dette er andre generasjon, som ble lansert i 2000. Almera fikk skryt for kjøreeg..

Toyota Avensis (1997-2003)

Etter flere generasjoner med Carina, valgte Toyota å skifte navn da de introduserte Avensis i 1996. Bilen var skreddersydd det europeiske markedet. Her hjemm..

Volvo S40 (1996-2004)

Volvos minstemann fra midten av 90-tallet er en bil som faller litt mellom stolene. I minste laget til å kunne konkurrere med mellomklasse-biler som VW Passa..

Siste nytt om Mitsubishi

Antall visninger