Finn biler og biltester

Mitsubishi Space Wagon

Mitsubishi Space Wagon

Mitsubishi var tidlig ute med flerbruksløsninger og Space Wagon-navnet har røtter tilbake til tidlig 80-tall. Dette er tredje generasjon som særlig solgte bra som varebil.
Designet er kantete og uspennende, men bak dette skjuler det seg en innholdsrik og praktisk bil. Med ekstra seter helt bakerst blir bagasjeplassen minimal, men som femseter har du virkelig god plass.
De fleste har Mitsubishis 2,4-liters GDI-motor (GDI står for Gasoline Direct Injection) som både er sterk og fleksibel. 150-hesteren er også relativt bensingjerrig, i alle fall så lenge du ikke presser den altfor hardt. Kom også med firehjulstrekk og er i så måte en ganske sjelden kombinasjon: Sjusetere med 4x4 er det ikke mange av fra denne tiden.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote Dette er veldig gode biler så her er det ikke mye ”fanteri” å melde om. Men som på Mitsubishier flest, må du sjekke bremseskivene foran for kast, og de bak for rust. På noen veldig få biler har det vært skraping i girkasse – og da særlig i andregir. Så det er lurt å være litt ekstra oppmerksom på det når du prøvekjører.

+ Pluss

Attraktiv med firehjulstrekk
Stor og praktisk bil

- Minus

Seteløsningen oppleves nå som gammeldags
Totalt uspennende design

Beste kjøp

Så mye utstyr som mulig, med syv seter og firehjulstrekk.

Styr unna

Så gammel som mulig, med fem seter og tohjulstrekk

Kjøpt ny av

Flerbarnsfamilier med sans for gode garantier.

Sjekk også

Kia Carnival (2000-2006)

Mange unger? Lite penger å bruke på bil? Ikke opptatt av verken status eller kjøreegenskaper? Da er dette kanskje bilen for deg. Carnival er resultatet når k..

Volkswagen Sharan (1996-1996)

VWs store sjuseter har hengt med lenge, og har også overlevd søstermodellen Ford Galaxy med flere år. Det skyldes neppe at fabrikken har vært spesielt godt f..

Siste nytt om Mitsubishi

Antall visninger