Finn biler og biltester

Subaru Legacy

Subaru Legacy

Subaru drømte om å gå litt upmarket og gjorde endelig hjemmeleksa på interiørfronten. På det området skiller denne Legacy-generasjonen seg markant fra forgjengerne. Men det var liksom ikke heeelt nok. Legacy forble en bil for de litt spesielt interesserte og salgstallene led under at veldig mange av kundene som var på firehjulstrekker-jakt heller kjøpte SUV.
Stasjonsvogna byr på mye plass og fin langturskomfort. 2-liters bokseren er ikke blant de mest fleksible motorene på markedet og sliter litt når bilen er fullastet. Mange modeller er over gjennomsnittet godt utstyrt og en brukt Legacy er sjelden hardt kjørt.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote Dette er fantastisk bra biler med veldig lite tull. Eneste kjente feil er lenkarmer i forstilling og at det kan være kast i bremseskivene om det vibrerer ved bremsing.

Sjekk forresten bremsen litt nøye uansett. Belegg slites fort og skivene kan ruste.
Sjekk også støtdempere - særlig bak.
Som vanlig - Sjekk også service-historikken litt nøye.

+ Pluss

Rommelig stasjonsvogn
Sikkert og fornuftig bruktkjøp

- Minus

Det skorter fortsatt litt på «må ha»-faktor
Sedanen er tungsolgt

Beste kjøp

I 2006 kom Legacy med 2,0R-motor på 165 hk, og i en ZK-variant med et utstyrsspekk som var unikt for denne årsmodellen. Selvfølgelig som stasjonsvogn!

Styr unna

4-dørs sedan. Det er en ukurant bil.

Sjekk også

Volkswagen Passat (2006-2006)

Tross mye skryt for designet på forgjengeren, valgte Volkswagen å gjøre store endringer da det ble klart for helt ny Passat. Bilen ble adskillig større og vo..

Volvo V70 (2000-2007)

Etter et lite hvilekjær med første S/V70 som i praksis var en faceliftet 850, slo Volvo her til med en helt ny modell. V70 flyttet grenser og ble en tøff utf..

Skoda Octavia (2004-2004)

Octavia tok et langt skritt i mer eksklusiv retning med andre generasjon. Samme plattform som Golf V, men med adskillig større utvendige mål. Innvendig ble s..

Siste nytt om Subaru

Antall visninger