Finn biler og biltester

Suzuki Grand Vitara

Suzuki Grand Vitara

Navnet ble beholdt, men ut over det er denne generasjonen Grand Vitara en helt ny bil. Utseendet ble langt mer moderne og elegant, men de utvendige målene var fortsatt kompakte. Dette er en av de minste bilene i medium-SUV-segmentet.
Som før i to utgaver. Tredørs har et litt enklere firehjulstrekksystem og temmelig begrenset innvendig plass. Femdørs rekker til familiebruk, men du må ikke forvente deg noen plassorgie.
Også denne generasjonen Grand Vitara viderefører offroad-tradisjonene. Her er det både lavgir og sperre. Verdt å tenke på hvis du skal bruke bilen på noe mer enn middels krevende hytteveier. Til gjengjeld må du leve med dårligere komfort enn de beste i klassen, det merker du spesielt godt i motorveihastigheter.

+ Pluss

Skikkelig firehjulstrekker
Kompakt og lett håndterlig bil

- Minus

Føles litt tungkjørt
Ingen komfortvinner

Beste kjøp

5-dørs med dieselmotor. Gjerne i SE- eller LTD-utgave som gir litt mer utstyr.

Styr unna

3-dørs uten SE-pakke ser vi for oss som den mest ukurante.

Sjekk også

Hyundai Santa Fe (2001-2005)

Hyundais første SUV er basert på plattformen til sedanen Sonata og skulle vise seg å bli en svært viktig bil for koreanerne. Santa Fe ble nemlig en knallsuks..

Kia Sportage (2005-2010)

Sportage var borte fra markedet noen år etter at forgjengeren ble pensjonert og denne modellen kom på markedet. Nei, det var ikke fordi Kia ville forsikre se..

Toyota RAV4 (2001-2005)

Toyotas medium-SUV kom i andre generasjon i 2000 og da ble det for alvor fart i sakene. RAV4 var en salgssuksess gjennom hele levetiden. Akkurat så mye offro..

Siste nytt om Suzuki

Antall visninger